1 kontorlokale i Aalborg Øst

Denne listevisning tager udgangspunkt i dit valg af kontorlokaler i Aalborg Øst. Du kan bruge filteret i højre side til at tilføje nærliggende områder samt sortere i størrelse og pris. Klik på de enkelte lejemål for at læse mere og få information om udlejer.Læs mere

280 kontorvirksomheder i Aalborg Øst

Med sine 280 p.t. registrerede kontorvirksomheder huser Aalborg Øst Limfjordbyens største antal kontorer og kontorejendomme uden for centrum. Iværksættere og nye erhvervsdrivende har derfor nemt ved at finde ledige lokaler i postnummeret 9220.

Kontorkvarterer

De store erhvervs- og kontorkvarterer i bydelen Aalborg Øst er beliggende på og langs Langagervej tæt op ad Nordjyske Motorvej samt i det "fynske" erhvervskvarter ved Tranholmvej - på Troensevej, Svendborgvej, Fåborgvej, Korinthvej og Assensvej.

Kontorbehov

Her findes en lang række store virksomheder som Siemens Wind Power A/S, Fibertex Nonwovens A/S, PrintcaGRAPHIC, Quintax, Nordan Industries samt mange flere med større kontorbehov.

Luk

1 kontorlokaler: Størrelse Sort bgSort ascSort desc Årlig leje pr. m² Sort bgSort ascSort desc Årlig leje & drift Sort bgSort ascSort desc
Order-check
1 kontorlokale: Størrelse Årlig leje pr. m² Årlig leje & drift
Erhvervslejemål i Tornhøj Centret udlejes

Erhvervslejemål i Tornhøj Centret udlejes

Tornhøjvej 4 A, 1. sal
9220 Aalborg Øst

138 m²500 kr.69.000 kr.
Icon check

Medlem af

Ejendomsforeningen DanmarkCO2 neutralt webside

Best in category

Lokalebasen.dk - Find ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk A/S
Strandvejen 171
2900 Hellerup

info@lokalebasen.dk
(+45) 70 20 08 14

Copyright © Lokalebasen.dk

Få det fulde overblik over kontorlokaler til leje i Aalborg Øst

Søger du ledige kontorlokaler i Aalborg Øst? Med denne portal for kontor til udlejning, hjælper vi dig med at komme i kontakt med udlejere af kontorlejemål i Aalborg Øst.

Få information her på sitet helt gratis. Vi sender dig en mail indeholdende prospekt på kontorlokalet og kontaktoplysninger til udlejer. Vi håber dermed at kunne hjælpe dig med at finde frem til det rette kontor.

Få besked når der kommer nye kontorlejemål i Aalborg Øst

Vi tilstræber et bredt udvalg af ledige kontorlejemål i Aalborg Øst. Er der mod forventning ikke et kontor til leje, der matcher dine ønsker, så kan du benytte vores søgeagent.

Angiv blot kriterier for din søgning og modtag en e-mail, når vi får nye lokaler til leje, som matcher dine ønsker.

Har du ledige kontorlokaler i Aalborg Øst?

Er du udlejer kan vi hjælpe med at finde lejere til dine ledige kontorlokaler.

Lokalebasen.dk samler danske kontorlejemål på ét sted og gør det således nemt for potentielle lejere at finde frem til bl.a. dit ledige kontorlejemål.

Ønsker du at udleje dine kontorlokaler i Aalborg Øst, så opret dig som udlejer på Lokalebasen.dk.

EmediateAd