Konflikthåndtering - når kontoret slår revner ...

Konflikthåndtering - når kontoret slår revner ...

24
feb
2015
Steen Uno
Konflikter på arbejdspladsen, store som mindre, kræver tid, bruger energi og kan som oftest være kolossalt belastende - ja, i værste fald ende i sygemeldinger, opsigelser samt fyringer. BAR Kontor har udarbejdet nyttigt gratisværktøj til konflikthåndtering.
24
feb
2015
Steen Uno

Emnet er ældgammelt, konflikterne endnu ældre - alle dagligdagens uenigheder i varierende størrelse, arbejds-pladsens faglige sammenstød samt rækken af personlige uoverensstemmelser, tvister og måske endda konflikter rundt på kontorets gange

Konflikterne er en del af livet, kan ikke undgås men dog håndteres, hvis de opdages i tide, før de vokser sig store og bliver ganske uoverskuelige.

Branchearbejdsmiljørådet BAR Kontor har udarbejdet et nyttigt værktøj, der nemt og overskueligt forklarer, hvad konflikter er, og hvad også du kan gøre for at håndtere dem.


Brugbar for alle

Konflikt-værktøjskassen kan frit og kvit hentes på BAR Kontors hjemmeside - ikke kun kontoransatte, men alle og enhver, der har behov for at dæmpe optrækket til en truende konflikt.

BAR Kontors ”hjælpepakke” er bygget op omkring en konkret konflikt i et lille kontormiljø, men programmet kan med fordel benyttes til konfliktsituationer på enhver arbejdsplads.

Netop fordi daglig- og arbejdsdagens konfliktfyldte problematikker og løsningsmodeller er og bliver universelle, kan værktøjet bruges af alle slags arbejdspladser.

Læs mere her om BAR Kontors gratisværktøj til konflithåndtering:

Når dit kontor slår revner

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo