04.06.2012

Lokalebasen.dk bliver CO2-neutral virksomhed

Co2 neutral hjemmeside

Af Steen Uno

Lokalebasen.dks kontor på Strandvejen i Hellerup har tilsluttet sig ordningen for CO2-neutrale hjemmesider og kan med IngenCO2.dks grønne ikon nu understrege sin klimavenlighed som nyt dansk, CO2-neutralt website.

På linje med en lang række øvrige danske og udenlandske virksomheder er Danmarks store søgeportal for ledige erhvervslejemål nu aktivt med til at mindske den daglige CO2-udledning fra brug af internettet, computere og servere.

“Det betyder, at CO2-udledningen fra Lokalebasen.dk såvel som fra vores velbesøgte websites mange brugere er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Disse reduktioner sker bl.a. ved opstilling af nye vedvarende energikilder som vindmøller og ved at deltage i CO2-reducerende projekter af forskellig slags,” siger direktør hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff.

IngenCO2.dk er et dansk initiativ baseret på idéen om, at CO2-neutralitet er en god sag. Konceptet er, at virksomheder køber CO2-neutraliseringer for det antal sidevisninger, som det har på sine hjemmesider.

Læs mere om Ingenco2.dk her

comments powered by Disqus