04.06.2012

Lokalebasen.dk bliver CO2-neutral virksomhed

Co2 neutral hjemmeside

Af Steen Uno

Lokalebasen.dks kontor på Strandvejen i Hellerup har tilsluttet sig ordningen for CO2-neutrale hjemmesider og kan med IngenCO2.dks grønne ikon nu understrege sin klimavenlighed som nyt dansk, CO2-neutralt website.

På linje med en lang række øvrige danske og udenlandske virksomheder er Danmarks store søgeportal for ledige erhvervslejemål nu aktivt med til at mindske den daglige CO2-udledning fra brug af internettet, computere og servere.

“Det betyder, at CO2-udledningen fra Lokalebasen.dk såvel som fra vores velbesøgte websites mange brugere er neutraliseret gennem målbare CO2-reduktioner. Disse reduktioner sker bl.a. ved opstilling af nye vedvarende energikilder som vindmøller og ved at deltage i CO2-reducerende projekter af forskellig slags,” siger direktør hos Lokalebasen.dk, Jakob Dalhoff.

IngenCO2.dk er et dansk initiativ baseret på idéen om, at CO2-neutralitet er en god sag. Konceptet er, at virksomheder køber CO2-neutraliseringer for det antal sidevisninger, som det har på sine hjemmesider.

Læs mere om Ingenco2.dk her

comments powered by Disqus

Medlem af

Ejendomsforeningen DanmarkCO2 neutralt webside

Best in category

Lokalebasen.dk - Find ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk A/S
Strandvejen 171
2900 Hellerup

info@lokalebasen.dk
(+45) 70 20 08 14

Copyright © Lokalebasen.dk

Erhvervslokaler i hele Danmark

Ønsker du at leje erhvervslokaler? Med Lokalebasen.dk håber vi, at kunne hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige erhvervslokaler.

Bestil materiale for at modtage kontaktoplysninger på udlejer, samt prospekt for det konkrete lejemål.

Få besked vedr. nye erhvervslokaler

Vi forsøger altid at have et bredt udvalg af ledige erhvervslokaler til leje. Er der mod forventning ikke erhvervslokaler til leje, i det område du søger, så kan du oprette en søgeagent.

Definer din søgning og modtag en e-mail, når vi får nye erhvervslokaler til leje, som matcher dine krav.

Udlejning af erhvervslokaler

Er du udlejer kan vi hjælpe dig med at finde lejere til dine ledige erhvervslokaler.

Lokalebasen.dk samler danske erhvervs lokaler til leje på ét sted og gør det således nemt for potentielle lejere at finde frem til deres fremtidige erhvervslokaler.

EmediateAd