25.04.2012

Lokalebasen.dk formidler stort virksomhedsdomicil i Scanport

Scanport

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk har formidlet et 1.200 m² stort kontorlejemål i Skanska Øresunds nyetablerede erhvervsbydel Scanport til det danske datterselskab i den norskejede koncern, Scandinavian Business Seating.

Scandinavian Business Seatings ny danske domicil er beliggende i Scanports første bygning, Nordhusets nederste etage og skal rumme showroom til firmaets forhandlere og andre kunder samt kontorer til staben på ca. 24 medarbejdere.

“Vi lancerede som de første i verden en svanemærket kontorstol, HÅG Capisco-stolen. Det faldt os derfor meget naturligt at flytte ind i en af de mest miljørigtige kontorbygninger i København, som oven i købet er blevet LEED Platin certificeret,” siger Hanne Bilde, adm. direktør i Scandinavian Business Seating, til Magasinet Ejendom.

“For en skandinavisk salgsorganisation som vores er beliggenheden genial. Vores moderselskab har hovedkontor i Norge, og vi har ansatte, der pendler fra Sverige og sælgere der kører eller flyver fra Jylland til Sjælland.

Derfor har den hurtige adgang til fly, metro og motorvej fra Scanport stor værdi for virksomheden, vores medarbejdere såvel som vores kolleger fra hele verden," pointerer Hanne Bilde.

Majbritt Christensen fra Skanskas udlejningsafdeling ser den ny lejekontrakt med Scandinavian Business Seating som et bevis på, at Scanport-området har den helt rigtige beliggenhed for virksomheder med en international profil.

Læs mere om Lokalebasen.dks formidlede domicil i Scanport

comments powered by Disqus

Medlem af

Ejendomsforeningen DanmarkCO2 neutralt webside

Best in category

Lokalebasen.dk - Find ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk A/S
Strandvejen 171
2900 Hellerup

info@lokalebasen.dk
(+45) 70 20 08 14

Copyright © Lokalebasen.dk

Erhvervslokaler i hele Danmark

Ønsker du at leje erhvervslokaler? Med Lokalebasen.dk håber vi, at kunne hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige erhvervslokaler.

Bestil materiale for at modtage kontaktoplysninger på udlejer, samt prospekt for det konkrete lejemål.

Få besked vedr. nye erhvervslokaler

Vi forsøger altid at have et bredt udvalg af ledige erhvervslokaler til leje. Er der mod forventning ikke erhvervslokaler til leje, i det område du søger, så kan du oprette en søgeagent.

Definer din søgning og modtag en e-mail, når vi får nye erhvervslokaler til leje, som matcher dine krav.

Udlejning af erhvervslokaler

Er du udlejer kan vi hjælpe dig med at finde lejere til dine ledige erhvervslokaler.

Lokalebasen.dk samler danske erhvervs lokaler til leje på ét sted og gør det således nemt for potentielle lejere at finde frem til deres fremtidige erhvervslokaler.

EmediateAd