25.04.2012

Lokalebasen.dk formidler stort virksomhedsdomicil i Scanport

Scanport

Af Steen Uno

Lokalebasen.dk har formidlet et 1.200 m² stort kontorlejemål i Skanska Øresunds nyetablerede erhvervsbydel Scanport til det danske datterselskab i den norskejede koncern, Scandinavian Business Seating.

Scandinavian Business Seatings ny danske domicil er beliggende i Scanports første bygning, Nordhusets nederste etage og skal rumme showroom til firmaets forhandlere og andre kunder samt kontorer til staben på ca. 24 medarbejdere.

“Vi lancerede som de første i verden en svanemærket kontorstol, HÅG Capisco-stolen. Det faldt os derfor meget naturligt at flytte ind i en af de mest miljørigtige kontorbygninger i København, som oven i købet er blevet LEED Platin certificeret,” siger Hanne Bilde, adm. direktør i Scandinavian Business Seating, til Magasinet Ejendom.

“For en skandinavisk salgsorganisation som vores er beliggenheden genial. Vores moderselskab har hovedkontor i Norge, og vi har ansatte, der pendler fra Sverige og sælgere der kører eller flyver fra Jylland til Sjælland.

Derfor har den hurtige adgang til fly, metro og motorvej fra Scanport stor værdi for virksomheden, vores medarbejdere såvel som vores kolleger fra hele verden," pointerer Hanne Bilde.

Majbritt Christensen fra Skanskas udlejningsafdeling ser den ny lejekontrakt med Scandinavian Business Seating som et bevis på, at Scanport-området har den helt rigtige beliggenhed for virksomheder med en international profil.

Læs mere om Lokalebasen.dks formidlede domicil i Scanport

comments powered by Disqus