Lokalebasen.dk lancerer smart service for iværksættere og selvstændige

Lokalebasen.dk lancerer smart service for iværksættere og selvstændige

07
okt
2014
Henna Nielsen
Lokalebasen er klar med en ny smart serviceportal, IVSstiftelse.dk, der giver iværksættere og selvstændige mulighed for at oprette et billigt iværksætterselskab inden for kun to timer.
07
okt
2014
Henna Nielsen

 

Siden 1. januar 2014 har det været muligt at stifte og få registret et iværksætterselskab (IVS), der er det samme som et ApS, men et væsentligt billigere alternativ, fordi kapitalkravet her er reduceret fra 50.000 kr. til blot en enkelt krone.

"Iværksættere er jo et foretagsomt og ivrigt folkefærd, der gerne vil agere hurtigt - ja, som oftest lige her og nu.

Det er ikke mindst disse utålmodige og selvstændige ildsjæle, som vi nu kommer imøde med vores nylancerede søsterportal IVSstiftelse.dk," siger Lokalebasens adm. direktør, Jakob Dalhoff.

"Vi tilbyder således folk, der står parat til at springe ud som iværksættere, at bestille deres iværksætterselskab via vores ny hjemmeside og få et CVR-nummer registreret og udleveret inden for to timer på hverdage.

Det kan vi love, fordi vi allerede har forregistreret dit IVS, som vi kan overdrage til dig, når du har underskrevet med NemID. På den måde kan du nemt og bekvemt slippe for al besværet med dokumenthåndtering," tilføjer Jakob Dalhoff.

Håndsrækning til start-up´ere

At man som iværksætter kan stifte et IVS for blot en krone, betyder dog ikke, at man i hele selskabets levetid kan nøjes med det lavere kapitalkrav.

Til et iværksætterselskab er der nemlig knyttet et krav, at du skal opspare mindst 25 procent af dit årsoverskud.

Denne opsparing forpligter du dig til at fortsætte, indtil den når op på de 50.000 kr., der gør, at dit IVS kan omdannes til et almindeligt ApS.

"Den ny IVS-selskabsform er først som sidst skabt og indført som kærkommen håndsrækning til spirende start-up´ere - for at få dem til at medvirke til at sætte skub i dansk erhvervsliv.

Og jeg føler mig overbevist om, at vi vil komme til at se en masse nye unge virksomheder poppe op med spændende idéer og som nu vil få væsentlig kortere vej til deres startskud," siger Jakob Dalhoff.

På bare 10 dage siden lanceringen af IVSstiftelse.dk, er der allerede registreret 15 selskaber. 

 

 

 

 
Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo