Lokalebasen.dk - nu med sponsorbier på taget

Lokalebasen.dk - nu med sponsorbier på taget

04
aug
2014
Steen Uno
Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål har brugt juli til at flytte fra sit tidl. domicil Hellerup og falde på plads i nyindrettede lyse kontorlokaler i en Østerbro-ejendom med bistader, høns og citylandbrug på taget.
04
aug
2014
Steen Uno

“Vi er kolossalt glade for at være en del af dette fantastisk innovative, interessante og spændende bylandsbrugshus her på Østerbro,” siger Jakob Dalhoff, CEO hos Lokalebasen.dk A/S.

 

Danmarks store udlejningsportal på plads i Østerbro-kontorhus med citylandbrug:

Lokalebasen.dk – nu med sponsorerede bier på taget

 

Af Steen Uno

Danmarks førende udlejningsportal for ledige erhvervslejemål har brugt juli til at flytte fra sit tidl. domicil Hellerup og falde på plads i nyindrettede lyse kontorlokaler – i en Østerbro-ejendom med bistader, høns og citylandbrug på taget

Efter godt seks år på Strandvejen i Hellerup var succesen i bogstavelig forstand vokset Lokalebasen.dk over hovedet, og den store danske udlejningsportal har således udnyttet sommerferie-måneden til at skifte – nåja, lokalebase – til Æbeløgade på ydre Østerbro.

“Allerede i forsommeren overtog vi vores ny flotte kontordomicil – dengang i skikkelse af ét stort lokale på 600 m² med rå betonvægge, lofter og så videre.

Men efter en kreativ og uhyre spændende ombygnings- og indretningsfase fremstår Lokalbasen.dk i dag i en superflot opdateret udgave med topmoderne indbydende kontorlandskab med direkte øjenkontakt mellem snart sagt alle vores nye arbejdsstationer," siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

Sponsorbier på tagetagen

Som kuriøs sidegevinst er Lokalebasen.dk blevet hovedsponsor for fire bistader på den åbne tagetage i tredje sals højde.

Forklaring: Lokalebasens ny adresse i kontorejendommen Æbeløgade 4 har tidligere huset Københavns gamle bilauktionshus, og tagkonstruktionen er derfor bygget til at kunne bære tunge køretøjer.

I dag er det dog ikke biler, men derimod det ny spændende citylandbrug ØsterGro, der huserer oven over Lokalebasen.dk.

ØsterGro har således placeret mere end 100 tons jord på taget anrettet i lange, snorlige højbede.

Midt i hele herligheden står Lokalebasen.dks fire spnsorerede bistader, et drivhus, en kompostbeholder samt et hønsehus fyldt med livlige kaglende høns.

“Vi er kolossalt glade for at være blevet en del af dette fantastisk innovative, interessante og spændende bylandsbrugshus her på Østerbro.

Det har helt bestemt givet vores arbejdsdag ekstra kolorit, at vi i vores egne nye kreative omgivelser kan se, høre og nyde ØsterGro-folkenes tilsvarende kreative anstrengelser på øverste etage," siger Jakob Dalhoff.

 

Søg erhvervslokalerOpret søgeagent
Vores medlemskab
  • Lokalebasen medlemskab logo
  • Lokalebasen medlemskab logo