14.10.2011

Netværks-succes på Teglholmen

Teglholmarr

 

 

 

 

 

 

Af Steen Uno

Et strømlinet, flot og på alle måder interessant netværks-arrangement med præsentation af viden, innovation og kreativ inspiration.

Sådan lød vurderingen, da Danica Ejendomme, DATEA, NORDIA Advokatfirma og udlejningsportalen Lokalebasen.dk i oktober arrangerede en meget velbesøgt tema- og netværksdag.

Arrangementet var et tilbud til udlejere og lejere med interesse for erhvervsudlejning, og tilmeldingen var så stor, at ikke alle interesserede kunne få plads.

I et af Danicas erhvervslejemål på Teglholmen i København havde arrangørerne sammensat et spændende temaprogram, hvor omdrejningspunktet var erhvervsudlejning.

Advokat Jakob Juul-Sandberg, NORDIA, indledte kompetent og stillede skarpt på aktuelle detaljer omkring erhvervslejeres undertiden begrænsede betalingsvilje.

Arkitekt Lars Korn fra Center for Bydesign, Københavns Kommune, fortalte om Teglholmens iøjnefaldende udvikling fra industrihavn til attraktivt erhvervsmiljø, og direktør Mette Gravergaard fra Danielsen Spaceplanning præsenterede idéer til indretning og flytning.

DATEAs administrerende direktør Flemming Engelhardt fokuserede på professionel ejendomsadministration og mulighederne for at optimere ejendomsværdierne.

Vinimportør Jørgen Krüff fra l´Esprit du Vin satte et populært og velsmagende punktum for efterårets succesrige netværksarrangement med præsentation og smagning af udvalgte champagner.

“Der er så absolut grund til at gratulere Danica Ejendomme, DATEA, NORDIA Advokatfirma for et yderst fuldendt netværksarrangement med interessant indhold samt meget fin tilslutning. Jeg ser allerede frem til et nyt spændende arrangement,” siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

comments powered by Disqus