14.10.2011

Netværks-succes på Teglholmen

Teglholmarr

 

 

 

 

 

 

Af Steen Uno

Et strømlinet, flot og på alle måder interessant netværks-arrangement med præsentation af viden, innovation og kreativ inspiration.

Sådan lød vurderingen, da Danica Ejendomme, DATEA, NORDIA Advokatfirma og udlejningsportalen Lokalebasen.dk i oktober arrangerede en meget velbesøgt tema- og netværksdag.

Arrangementet var et tilbud til udlejere og lejere med interesse for erhvervsudlejning, og tilmeldingen var så stor, at ikke alle interesserede kunne få plads.

I et af Danicas erhvervslejemål på Teglholmen i København havde arrangørerne sammensat et spændende temaprogram, hvor omdrejningspunktet var erhvervsudlejning.

Advokat Jakob Juul-Sandberg, NORDIA, indledte kompetent og stillede skarpt på aktuelle detaljer omkring erhvervslejeres undertiden begrænsede betalingsvilje.

Arkitekt Lars Korn fra Center for Bydesign, Københavns Kommune, fortalte om Teglholmens iøjnefaldende udvikling fra industrihavn til attraktivt erhvervsmiljø, og direktør Mette Gravergaard fra Danielsen Spaceplanning præsenterede idéer til indretning og flytning.

DATEAs administrerende direktør Flemming Engelhardt fokuserede på professionel ejendomsadministration og mulighederne for at optimere ejendomsværdierne.

Vinimportør Jørgen Krüff fra l´Esprit du Vin satte et populært og velsmagende punktum for efterårets succesrige netværksarrangement med præsentation og smagning af udvalgte champagner.

“Der er så absolut grund til at gratulere Danica Ejendomme, DATEA, NORDIA Advokatfirma for et yderst fuldendt netværksarrangement med interessant indhold samt meget fin tilslutning. Jeg ser allerede frem til et nyt spændende arrangement,” siger Lokalebasen.dks direktør Jakob Dalhoff.

comments powered by Disqus

Medlem af

Ejendomsforeningen DanmarkCO2 neutralt webside

Best in category

Lokalebasen.dk - Find ledige erhvervslejemål

Lokalebasen.dk A/S
Strandvejen 171
2900 Hellerup

info@lokalebasen.dk
(+45) 70 20 08 14

Copyright © Lokalebasen.dk

Erhvervslokaler i hele Danmark

Ønsker du at leje erhvervslokaler? Med Lokalebasen.dk håber vi, at kunne hjælpe dig med at finde frem til de helt rigtige erhvervslokaler.

Bestil materiale for at modtage kontaktoplysninger på udlejer, samt prospekt for det konkrete lejemål.

Få besked vedr. nye erhvervslokaler

Vi forsøger altid at have et bredt udvalg af ledige erhvervslokaler til leje. Er der mod forventning ikke erhvervslokaler til leje, i det område du søger, så kan du oprette en søgeagent.

Definer din søgning og modtag en e-mail, når vi får nye erhvervslokaler til leje, som matcher dine krav.

Udlejning af erhvervslokaler

Er du udlejer kan vi hjælpe dig med at finde lejere til dine ledige erhvervslokaler.

Lokalebasen.dk samler danske erhvervs lokaler til leje på ét sted og gør det således nemt for potentielle lejere at finde frem til deres fremtidige erhvervslokaler.

EmediateAd