arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show robin thybo estate

Robin Thybo Estate

Helt fra Estate mæglernes start i 2003 har vi haft et overordnet mål - vi ønsker ikke at blive de største aktører på det danske ejendomsmarked, men vi vil altid bestræbe os på at være blandt de bedste. Dette gælder for alle Estate mæglerforretningerne, uanset om de sælger almindelige boliger, eller deres forretningsgrundlag for en stor dels vedkommende er baseret på salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme. For dig betyder det, at du hos Estate altid vil møde personer med en stor indsigt i det område, de arbejder med, personer som har det faglige grundlag på plads, og personer som arbejder forretnings- og serviceorienteret med det klare mål, at give dig mest mulig værdi, for den investering du gør i et partnersamarbejde med Estate mæglerne.

Landsdækkende
Estate mæglerne har i dag ca. 90 forretninger i Danmark, hvoraf de 3 forretninger har ansat medarbejdere, der har specialiseret sig i erhvervsejendomme - nogle som generalister, andre som specialister på specifikke områder. Forretningerne med erhvervsspecialer dækker hele landet.

En stærk tradition for samarbejde
Estate mæglerne har altid haft en stærk tradition for samarbejde mellem de enkelte forretninger i kæden. Dette gælder også i erhvervssegmentet. Det betyder, at du får et helt netværk af kvalificerede mæglere og medarbejdere bag løsningen af dine opgaver, når du indleder et samarbejde med Estate mæglerne.

Show robin thybo birkelev thybo esbjerg

Kontakt Estate Robin Thybo
Robin Thybo
Indehaver og Valuar MDE
75181200
rth@estate.dk
Estate-erhverv.dk

(4.5 ud af 5 / 4 stemmer)