arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

Show robin thybo estate

Robin Thybo Estate

Helt fra Estate mæglernes start i 2003 har vi haft et overordnet mål - vi ønsker ikke at blive de største aktører på det danske ejendomsmarked, men vi vil altid bestræbe os på at være blandt de bedste. Dette gælder for alle Estate mæglerforretningerne, uanset om de sælger almindelige boliger, eller deres forretningsgrundlag for en stor dels vedkommende er baseret på salg, udlejning og vurdering af erhvervsejendomme. For dig betyder det, at du hos Estate altid vil møde personer med en stor indsigt i det område, de arbejder med, personer som har det faglige grundlag på plads, og personer som arbejder forretnings- og serviceorienteret med det klare mål, at give dig mest mulig værdi, for den investering du gør i et partnersamarbejde med Estate mæglerne.

Landsdækkende
Estate mæglerne har i dag ca. 90 forretninger i Danmark, hvoraf de 3 forretninger har ansat medarbejdere, der har specialiseret sig i erhvervsejendomme - nogle som generalister, andre som specialister på specifikke områder. Forretningerne med erhvervsspecialer dækker hele landet.

En stærk tradition for samarbejde
Estate mæglerne har altid haft en stærk tradition for samarbejde mellem de enkelte forretninger i kæden. Dette gælder også i erhvervssegmentet. Det betyder, at du får et helt netværk af kvalificerede mæglere og medarbejdere bag løsningen af dine opgaver, når du indleder et samarbejde med Estate mæglerne.

Show robin thybo birkelev thybo esbjerg

Kontakt Estate Robin Thybo
Robin Thybo
Indehaver og Valuar MDE
75181200
rth@estate.dk
Estate-erhverv.dk


Liste over Lejemål
Se lejemål

(4.8 ud af 5 / 8 stemmer)
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage