arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Smedebakken 14, 5600 Faaborg

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Smedebakken 14
5600 Faaborg
Areal
209 m²
Område
5600 Faaborg
Afstand til offentlig transport
 
Bus
91 m

Blandet ejendom på Tvang i Faaborg

Tinglyst areal for matr. nr. 4 b er 5.489 m², heraf vej 0 m².

Tinglyst areal for matr. nr. 6 d er 4.299 m², heraf vej 0 m².

Tinglyst areal for matr. nr. 6 e er 378 m², heraf vej 0 m².

Tinglyst areal i alt er således 10.166 m², heraf vej 0 m²

Beliggende mellem Faaborg og Diernæs findes dette ældre stuehus med tilhørende jord. Der har været planteskole på ejendommen, så rundt om på grunden findes flere store flotte planter af forskellig art. Stuehuset entreres enten via en overdækket bagindgang til bryggers eller igennem entreen vendende mod gården.

Fra entreen er indgang til større stue, hvorfra man kommer ind til ejendommens køkken. Fra køkkenet er der udgang til bryggerset, der også er indrettet til træværksted. Herfra er der trappe op til tagetagen, hvor der findes 5 værelser. Der findes badeværelset i bryggerset og toilet ved siden af entreen.

Ejendommens stand er tillige beskrevet i tilstandsrapporter og el-installationsrapport, der har været udarbejdet i forbindelse med udbud af ejendommen til salg. De findes vedlagt som bilag til salgsopstillingen.

Ejendommens opvarmning sker primært fra et træpillefyr sat op i drivhuset ved siden af stuehuset. Der er ifølge BBR-meddelelsen tillige mulighed for supplerende varme fra oliefyr.

Der er på ejendommen tinglyst fem servitutter på matr. nr. 4 b, Diernæs by, Diernæs, tre af disse er tillige tinglyst på matr. nr. 6 d, Diernæs by, Diernæs, mens der ikke er tinglyst servitutter på matr. nr. 6 e., Diernæs by, Diernæs. Servitutterne er vedlagt salgsopstillingen.

Ejendommen er afmeldt fra renovation.

Ejendommens bebyggede areal er i følge BBR meddelelsen 141 m² stuehus, 66 m² lagerhal, 15 m² carport, 77 m² drivhus, 221 m² drivhus/maskinhus, og 188 m² drivhus. Ikke alle bygninger står som brugbare bygninger.

BEMÆRK! Nærværende ejendom opråbes såvel som separat ejendom samt ved samlet opråb af matriklerne 4b, 6d og 6e, alle Diernæs By, Diernæs.

Såfremt ejendommene ved samlet opråb opnår en højere budsum bliver ejendommene solgt samlet.

Der er grundet de uens hæftelser på ejendommens 3 matrikler lavet 3 prioritetsopgørelser med én for hver matrikel.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed