arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Algade 62, 64, 5750 Ringe

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Algade 62
5750 Ringe
Areal
0 m²
Afstand til offentlig transport
 
Bus
176 m
 
Tog
225 m

Forretnings- og beboelsesejendom i Ringe på Tvang

Auktionen foregår d. 28. September, 2017, i Svendborg.

Ejendommens areal udgør ifølge tingbogen følgende: Matr. nr. 1 ae – 292 m², heraf vej 0 m² Matr. nr. 1 n – 656 m², heraf vej 0 m² Matr. nr. 1 o – 414 m², heraf vej 0 m².

Ejendomsværdi pr. 01.10.2016 kr. 3.450.000 heraf grundværdi kr. 543.800.

Ejendommen er beliggende i byzone.

Ejendommen består ifølge BBR af bygning til kontor, handel, lager, herunder offentlig administration. Opført i 1907. Til-/ombygget i 1998. Opført i mursten (tegl, kalksten, cementsten) med tag i tagpap (med taghældning). Bebygget areal udgør 522 m², der udgør erhvervsareal, fordelt på helholdsvis 70 m² og 452 m². Overdækket areal 96 m².

Oplysninger om tekniske anlæg: Anlægsnr. 1: Nedgravet/underjordisk tank 30.000 l i stål til benzin, etableret år 1986. Driftstatus: I drift. Anlægsnr. 2: Nedgravet/underjordisk tank 30.000 l i stål til benzin, etableret år 1986. Driftstatus: I drift.

Varmeforsyning: Fjernvarme/blokvarme (radiatorsystemer el. varmluftanlæg) Vandforsyning: Privat alment vandforsyningsanlæg. Afløbsforhold: Afløb til spildevandsforsyningens renseanlæg.

Ejendommen er en murstensbygning, delvist beklædt med træ, og med fladt tag. Bygning er opdelt i to enheder, hvor den mindre enhed er udlejet og indrettet som frisørsalon, mens den største af enhederne består af et butikslokale og spillehal samt tilhørende lagerlokaler og kontor m.v.. På ejendommen er der et benzintankanlæg, parkeringspladser samt en aflukket baggård.

Indgang til butikslokalet sker gennem hovedindgangen forrest i ejendommen. Butikslokalet er med lyse klinker og hvide lofter og vægge. Butikslokalet er indrettet med to diske med hver deres kasse og med diverse hylder og reoler til opstilling af varer. Herudover er der i butikslokalet en opstilling af hylder og skærme til brug for diverse spil. I forbindelse med butikslokalet er der adgang til et kølerum, til udsalg af drikkevarer, der kan tilgås via en skydedør. Kølerummet er i lighed med butikslokalet indrettet med klinker, hvide lofter og vægge og har hylder til opsætning af varer. Der er i kølerummet registreret et anlæg af mærket Electrolux.

Fra butikslokalet er der adgang til et lokale, der har været benyttet som spillehal. Spillehallen er indrettet med mørkt gulvtæppe, røde vægge og lyse lofter. I spillehallen er der etableret en rygekabine af mærket SmokeSolution.

Ejendommens lagerlokaler kan tilgås fra ejendommens forside, via baggården og via butikslokalet. Lagerlokalerne består af 3 rum i forlængelse af hinanden. Lagerrummene er med hhv. beton- og lino-leumsgulv, grå vægge og lyse lofter. Lagerlokalerne er delvist indrettet med hylder til opbevaring af varer. Der er registreret køler af mærket AHT og pappresser af mærket Bramidan. Endelig er der et kølerum af mærket Misa. Kølerummet er indrettet med hylder. Fra lageret er det indgang/udgang via en aflåst gård.

Fra lagerlokalet er der adgang til toilet/vaskerum med klinker, blå vægge og lyse lofter. Fra lageret er der ligeledes adgang til et ”bryggers”. Der er i bryggerset registreret vaskemaskine af mærket Vølund. Fra bryggerset er der adgang til et mindre tilstødende rum indrettet med laminatgulv og hvide vægge og lofter.

Fra lageret er der også adgang til et teknikrum, der er indrettet med linoleumsgulv, grå vægge og trælofter.

Endelig er der fra lageret adgang til et kontorlokale, der er med laminatgulve, hvide vægge og Trol-tekt-loft. Kontoret er indrettet med et mindre tekøkken med skuffe-/skabsarrangement. I lokalet er registret komfur af mærket BBC, køleskab af mærket Gorenje, emhætte samt 2 pengeskabe af ukendt mærke.

Ejendommens mindre enhed, der er udlejet og af lejer indrettet som frisørsalon, udgør ét stort rum samt et tilstødende baglokale og et toilet. Der er adgang til lokalet fra forsiden af bygningen. Lokalet er indrettet med lyst laminatgulv samt hvide vægge og lofter. I rummet er registreret ventilationsanlæg af mærket Dianclima. Baglokalet er indrettet med linoleumsgulv og hvide vægge og lofter. Baglokalet er indrettet med et skuffe-/skabsarrangement i hvidt med mørk bordplade. Endelig er der et toilet, der er indrettet med linoleumsgulv og hvide vægge og lofter.

Med hensyn til benzinstanderen på ejendommen henvises til lejekontrakten, der er vedlagt salgsopstillingen som bilag. Følgende aktiver tilhører efter det oplyste lejer: Kortlæser og betalingssystem samt opstillet prisskilt. Benzinstander, tanke og tag over benzinstander indgår som en del af ejendommen.

Vandskade: Det kan oplyses, at der har været vandskade på ejendommen i februar 2016. Taksatorrapport og overslag på udbedringsomkostninger (udløbet) fra Tømrer Volstrup ApS vedlægges som bilag til salgsopstillingen. Tilstopningen (årsagen) er afhjulpet, men øvrige skader er ikke udbedret endnu.

Køber af ejendommen må udover almindelig vedligeholdelse påregne diverse arbejder med istand-sættelse af ejendommen både ude og inde.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen foretaget af ikke byggesagkyndig, ejerens oplysninger samt offentlige registre, så som ex. BBR-meddelelse, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed