arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Lundbyesvej 15, A - B, 6240 Løgumkloster

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Lundbyesvej 15
6240 Løgumkloster
Areal
440 m²
Område
6240 Løgumkloster
Afstand til offentlig transport
 
Bus
66 m

Blandet ejendom på Tvang i 6240 Løgumkloster

Tinglyst areal 2.338 m², heraf vej 0 m².

Der afholdes auktion over matr.nr. 123 Bedsted Ejerlav, Bedsted, beliggende Lundbyesvej 15A og 15B, 6240 Løgumkloster. Areal ifølge tingbogen er 2.338 m², heraf vej 0 m².

Ejendommen består af 3 bygninger, opført i 1902 og 1999, jf. nedenfor.

Bygning 1 (indeholdende 5 boliger med køkken og bad):

Opført i 1902 som oprindelig et flerfamiliehus. Bygningen er opført i røde mursten. Tagdækning skulle jfr. BBR være metalplader, men ses at være udført med bølgetagplader i eternit. Bygningen fremstår med hvide dannebrogsvinduer i træ, der formodes at være monteret i 1999. Flere af vinduerne trænger til maling og lettere renovering.

I 1999 blev foretaget en total ombygning af ejendommen, hvor 116 m² tagetage blev udnyttet, således at der nu er 5 lejligheder, alle med eget køkken og bad. I forbindelse med om-bygningen blev der monteret kviste på 1. sal. Kvistene er beklædt med zink.

Lejlighedernes areal er fra 63-112 m² og er 2-, 3- og 4-værelses. Gulvbelægningen er udført i parket hhv. vinyl.

Samlet boligareal for ejendommen i alt 440 m². Bygningen opvarmes med naturgas via centralvarme fra eget anlæg, et-kammer fyr.

Ifølge ejers oplysninger er samtlige hårde hvidevarer indsat af ejer og medfølger derfor auktionskøber.

Det bemærkes, at bygningen ifølge BBR-meddelelsen er noteret med bevaringsværdi 6.

Bygning 3 (teknikerrum/udhus):

Opført i 1999. Bebygget areal 6 m². Bygningen er opført i træbeklædning. Tagdækningen er udført i fibercement (asbestfri). Der er ingen varmeinstallation, men bygningen anvendes som fyrrum og indeholder hovedejendommens centralvarmeanlæg. Tilbygningen er opført ved gavlen af hovedhuset.

Bygning 4 (fælles udhus for de 5 lejligheder):

Opført i 1999. Bebygget areal 15 m². Bygningen er opført i træbeklædning. Tagdækningen er fibercement (asbestfri). Der er ingen varmeinstallation. I bygningen har samtlige lejere et aflåst rum, ligesom der er overdækning, der anvendes til cykelskur.

Auktionskøber gøres særligt opmærksom på, at ejendommen sælges som beset og uden nogen form for ansvar, forurening, fejl og mangler.

Opmærksomheden henledes på, at beskrivelsen i et vist omfang baserer sig på offentlige registre, herunder tingbog, BBR-ejermeddelelse og kommunalt oplysningsskema, hvorfor der tages forbehold for oplysningerne.

Potentielle auktionskøbere opfordres til selv at foretage de fornødne undersøgelser vedrørende ejendommens forhold.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed