arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Havnepladsen 3, st., 7100 Vejle

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Havnepladsen 3, st.
7100 Vejle
Areal
257 m²
Område
7100 Vejle
Nærmeste annoncerede p-plads
Q-Park Operations Denmark A/S222 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
30 m
 
Tog
269 m
Salgspris4.000.000 kr.
Salgspris pr. m²15.564 kr.
Årlig drift37.589 kr.
Årlig drift pr. m²146 kr.

Eksklusiv erhvervslejlighed direkte ved havnefronten på Vejle Havn

Nu opføres en eksklusiv ejendom i første række mod havnefronten på Vejle Havn. Ejendommen er på projektstadiet, hvorfor du kan være medbestemmende, når det gælder indretning og materialevalg af de i alt 257 kvadratmeter erhvervsejerlejlighed. Havnepladsen 3 ligger i den ende af havnen, som er tættest på centrum, og området præges af historiske bygninger med en smuk og spændende arkitektur. Der bliver en særdeles god mulighed for synlighed ud mod et af de mest trafikerede knude-punkter i Vejle by. Ejendommens arkitektur er udfærdiget i samarbejde mellem arkitekt og Vejle Kommune under hensyntagen til det eksiste-rende bevaringsværdige bymiljø og Havnepladsen i øvrigt. Bygningen bliver opført i 5 etagers højde, hvor 3. og 4. sal bliver en eksklusiv penthouselejlighed. Stueetagen er forbeholdt erhverv, og 1. og 2. sals ejerlejlighederne kan anvendes til både bolig- og erhvervsformål. Der vil generelt blive anvendt materialer, udstyr og interiør af højeste kvalitet, og bygningen bliver forsynet med Genvex-anlæg. Der kan blive mulighed for at sammenlægge stueetagen med 1. sals lejlighed ved hjælp af en indvendig trappe. Iflg. lokalplanen er anvendelsen af området fastlagt til blandet bolig- og erhvervsformål, hvor erhvervsformål alene omfatter kontor og servicevirksomheder i miljøklasse 1 og 2.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage