arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Boligudlejning til salg på Frendstrupvej 7, 9541 Suldrup

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Frendstrupvej 7
9541 Suldrup
Areal
390 m²
Område
9541 Suldrup
Afstand til offentlig transport
 
Bus
565 m
Grundareal6.591 m²

Tvangsauktion på Frendstrupvej 7, 9541

Auktionen finder sted 24. okt 2017 klokken 10:40 i Aalborg byret.

Bemærk ny auktion - 2. auktion.

Højeste bud på 1. auktion kr. 570.000.

Ejendommen matr. nr. 6 b Suldrup by, Suldrup, beliggende Frendstrupvej 7, 9541 Suldrup, med et tinglyst areal på 6.591 m², heraf vej 260 m² og en ejendomsværdi pr. 01.10.2016 på kr. 720.000, heraf grundværdi kr.61.400.

Ifølge BBR-meddelelsen er ejendommen opført i 1916 og med til-/ombygningsår i 1985. Ydervæggene er i mursten, tagdækningen er brunt eternittag. Bebygget areal for bygning 1 (hovedhuset) udgør 115 m², og boligarealet udgør 198 m², jf. BBR-meddelelsen. Bygning 2, jf. BBR-meddelelse, der er lade, jf. nedenfor, er med et bebygget areal på 390 m².

Ejendommen er opført i gule mursten og med et brunt eternittag. Ejendommen er i 2 etager, henholdsvis en stueetage og 1. sal.

Ejendommen består af 2 badeværelser, et i stueetagen og et på 1. sal. I stueetagen er der badekar, toilet og håndvask og linoleumsgulv. På 1. salen er der klinker og bruseniche, toilet og håndvask.

Derudover er der i stueetagen et bryggers med stengulv, trælofter og hvidmalede vægge. I bryggers er der opsat et fyr, der opvarmer huset.

Stueetagen indeholder endvidere køkken, hvor der er mørke træskabselementer, køleskab, komfur og emhætte i rustfrit stål. Stueetagen indeholder også en spisestue med trægulve, hvidmalede vægge og trælofter. Derudover indeholder stuen et viktualierum med trægulv, hvide vægge og trælofter og 3 værelser samt fordelingsgang, hvor der er tæppe, hvidmalede vægge og trælofter.

  1. salen indeholder, udover det omtalte badeværelse, et soveværelse med trægulve, hvidmalede vægge og trælofter, stue med trægulve og trælofter samt et værelse med gulvtæppe og trælofter.

Huset fremstår i god stand, dog med enkelte revner i fundamentet.

Til bygningen hører en lade med 2 længer – den ene lade udgør en garage samt et rum, der p.t. bliver brugt til værksted, hvor der er en 1. sal på. På 1. salen er der etableret et rum med trægulve og trælofter. Den anden længe indeholder alene en gammel lade, der bliver brugt til opbevaring. Der er cementgulve og hvidkalkede vægge i begge længer. Generelt fremstår begge lader som slidte.

Tagbelægningen på laderne er eternit.

Ejendommen opvarmes via flydende brændsel. Der er centralvarme fra eget anlæg og er et et-kammer fyr, jf. BBR-meddelelse. Vandforsyning sker fra enkeltindvindingsanlæg (egen boring). Afløbsforhold er: Mekanisk rensning med nedsivningsanlæg, jf. BBR-meddelelsen.

Foranstående oplysninger hidrører fra besigtigelse af ejendommen samt offentlige registreringer, så som eksempelvis BBR-meddelelsen, samt ejerens oplysninger, hvorfor der ikke indestås for oplysningernes rigtighed, og de i BBR-meddelelsen registrerede forhold kan adskille sig fra de faktiske forhold. Der er ikke foretaget opmåling af arealerne i forbindelse med tvangsauktionen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage