arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til salg på Vangedevej 234, st., 2870 Dyssegård

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Vangedevej 234, st.
2870 Dyssegård
Areal
187 m²
Energimærke
Område
2870 Dyssegård
Afstand til offentlig transport
 
Bus
113 m
 
S-tog
792 m
 
Tog
792 m
Salgspris1.645.000 kr.
Salgspris pr. m²8.796 kr.
Årlig drift89.323 kr.
Årlig drift pr. m²477 kr.
Opførselsår1931

Håndværkerprojekt med mange muligheder

Her er muligheden for at skræddersy din egen bolig eller forretning. Lejligheden består at 107 m2 (bolig eller erhverv) i stueplan samt 80 m2 kælder

Lejligheden: Lejligheden har indtil for nyligt været drevet som bageri, og er pt. indrettet som butikslokale med direkte adgang fra gaden. Fra butikslokalet er der adgang til selve bageriet, der består af ét stort rum med nedgang/trappe til kælderen. Kælderen er indrettet med 3 gode rum plus brusebad og toilet. Lejligheden har for nuværende status som erhverv, men er velegnet til istandsættelse og konvertering til bolig. Leder du efter et forretningslokale eller vil du gerne istandsætte din egen bolig, så er dette den ideelle mulighed.

Ejendommen: Lejligheden er del at E/F Grøntoften der består af 48 lejligheder. Ejendommen er en velholdt gulstensejendom fra 1931. Der er lige installeret nye vinduer overalt og hoveddøre til opgangene, samt nye varmtvandsbeholdere. Derudover er der etableret ny gårdhave.

Området: Beliggende i det eftertragtede Dyssegårdskvarter. Gåafstand til Søborg Hovedgade med mange shopping og handlemuligheder. God trafikal infrastruktur.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline

Lignende butikslejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage