arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til salg på Skomagergade 46, st. tv., 4000 Roskilde

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Laura Heideby
Kontaktperson
Laura Heideby
phone Vis telefonnummer
email
Heideby Estate
Udbyder
Heideby Estate
Adresse (Se på kort):
Skomagergade 46, st. tv.
4000 Roskilde
Areal
132 m²
Energimærke
Område
4000 Roskilde
Afstand til offentlig transport
 
Bus
77 m
 
Tog
787 m
Salgspris2.300.000 kr.
Salgspris pr. m²17.424 kr.
Årlig lejeindtægt217.962 kr.
Årlig drift40.064 kr.
overskud177.898 kr.
Lejeindtægt pr. m²1.651 kr.
Årlig drift pr. m²303 kr.
Afkast7,60 %

Ejerlejlighedsbutik til salg i hjertet af Roskilde

I velordnet ejerforening sælges ejerlejlighedsbutik i hjertet af Roskilde, med bedste placering på byens hovedstrøg. Ejerlejligheden er beliggende i stueetagen, i en bygning opført i 1932/2008. Bygningen er en klassisk rødstensejendom med rødt tegltag. Generelt en bygning af høj bygnings- og vedligeholdelseskvalitet. Der er skiftet vinduer i ejendommen indenfor de seneste - både dem til gården samt butikkens facadevinduer/indgangsparti.

Butikken er placeret nederst i bygningens hjørne og har således en særdeles høj synlighed. Indvendigt er butikken indrettet med regulært salgsareal, godt baglokale med køkkenfaciliteter. Direkte adgang til kælder hvor der er to gode, højloftede lagerlokaler samt et toilet. Gulve er belagt linoleum. Opvarmes med fjernvarme. Vinduer er udskiftet for ca. 2 år siden. Adgang til fælles gård med plads til renovation og fælles parkeringspladser.

Se mere på: www.heidebyestate.com/portfolio/skomagergade-46-st-tv-4000-roskilde-investering/?portfolioID=902

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage