arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til salg på Lind Hovedgade 21, 7400 Herning

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Lind Hovedgade 21
7400 Herning
Areal
760 m²
Afstand til offentlig transport
 
Bus
59 m
Salgspris4.200.000 kr.
Salgspris pr. m²5.526 kr.
Årlig drift34.229 kr.
Årlig drift pr. m²45 kr.
Grundareal1.894 m²

Velbeliggende tidligere dagligvarejendom sælges

Ejendommen, der er opført i 2002, fremtræder i en almindelig god vedligeholdelsesmæssig stand. Der er gode tilkørselsforhold i et lysreguleret kryds. På parkeringspladsen er der 30 opmærkede parkeringspladser. Ejendommen er beliggende på en 1.894 m2 stor grund, hvoraf 164 m2 er vej.

Ejendommen er indrettet med ca. 22 m2 vindfang, 40 m2 flaskerum, 447 m2 salgslokale, 81 m2 lager, 13 m2mfrostrum, 17 m2 mælkerum, 4 m2 teknikum, 12 m2 personalekantine, 3 m2 garderobe og 10 m2 kontor. Der er separat indgang til den lukkede varegård. Udenomsarealerne er indrettet som tilkørsel og parkering.

Ejendommen er omfattet af lokalplan nr. 61.C3.1

3 Områdets anvendelse 3.1 Området må alene anvendes til centerformål med tilhørende parkeringsarealer og opholdsarealer for personale. I området må der etableres butikker, liberale erhverv, miljøvenlig mindre fremstillingsvirk-somhed i forbindelse med butikker og offentlige institu-tioner. Der må etableres boliger på 1. sal. 3.2 Det samlede butiksareal kan ikke overstige 2.400 m². 3.3 Det maksimale butiksareal for den enkelte butik må ikke overstige: Dagligvarer: 1.600 m². Udvalgsvarer: 250 m². 3.4 Der udlægges areal til privat fællesvej med en beliggenhed, som angivet på kortbilag nr. 2 i en bredde af 6 meter.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline

Lignende butikslejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage