arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til salg på Nørregade 38B, 8000 Aarhus C

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Jan Langhoff
phone Vis telefonnummer
email
danbolig Erhverv Aarhus
Udbyder
danbolig Erhverv Aarhus
Adresse (Se på kort):
Nørregade 38B
8000 Aarhus C
Areal
50 m²
Energimærke
Område
8000 Aarhus C
Nærmeste annoncerede p-plads
Q-Park Operations Denmark A/S245 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
35 m
 
Tog
490 m
Salgspris850.000 kr.
Salgspris pr. m²17.000 kr.
Årlig drift10.278 kr.
Årlig drift pr. m²205 kr.
Opførselsår1909

Erhvervs-ejerlejlighed til salg i Aarhus C

  • Areal: 50 m²
  • Totalt nyistandsat – i god kvalitet
  • Lavt fordelingstal og dermed lave fællesudgifter
  • Kontantpris: kr. 850.000

Denne erhvervs-ejerlejlighed har adresse i Nørregade og nyder således godt af den yderst centrale beliggenhed på grænsen mellem Ø-gade kvarteret og Latiner kvarteret i Aarhus City. Indgangen til lokalerne sker via det hyggelige gårdmiljø og der er således ingen generende gadestøj i lokalerne.

Den nuværende ejer har foretaget en gennemgribende renovering af lokalerne, som fremstår absolut pæne og indflytningsklare.

Ejerlejligheden er indrettet med godt gangareal med klinkebelagt gulv. Stort badeværelse med både hvidt toilet, hvid håndvask med underskabe og separat bruseplads.

Nyt hvidt køkken med vask, god skabsplads og køle-/fryseskab. Køkkenet er i åben forbindelse til det store åbne lokale som kan anvendes til både kontor og klinik mv.

Her er et absolut godt alternativt til at leje sig ind i et erhvervslejemål. Ved at købe får du en bedre totaløkonomi - forhør gerne nærmere herom hos ejendomsmæglerfirmaet.

UDENOMSAREALER

I gårdrummet mellem for- og baghus er der et hyggeligt gårdmiljø med diverse beplantninger.

P-FORHOLD

Der er mulighed for kantstens-parkering i de omkringliggende gader.

ØVRIGE FORHOLD

Ret til mellemsalg forbeholdes.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Headline
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage