Søg ejendom i hele Danmark

arrow_drop_up

Investeringsejendom til salg på Allegade 13, 2000 Frederiksberg

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Udfyld venligst
Kontaktperson
Rasmus Frederiksen
phone Vis telefonnummer 21700008
Frederiksen
Formidler
Frederiksen
Adresse (Se på kort):
Allegade 13
2000 Frederiksberg 7 plantegninger
Areal
1439 m²
Priser
Salgspris 60.000.000 kr.
Område
2000 Frederiksberg
Afstand til offentlig transport
 
Bus
86 m
 
Metro
569 m
Salgspris 60.000.000 kr.
Salgspris pr. m² 41.695 kr.
Grundareal 366 m²

Müllers Palæ – Præmieret marmorejendom!

Markant og historisk prestige-ejendom i hjertet af det grønne Frederiksberg…

Ejendom som denne, udbydes aldrig! Anvendelsesmulighederne er utallige…

Udbydes til slutbruger! – Privat domicil. – Etageareal på små 1.400 m2. – Elegant historisk ejendom. – Fri for lejere ved overtagelse. – Elevatoradgang direkte til alle lejligheder. – Mulighed for at overtage selskab.

Særdeles attraktiv og klassisk beliggenhed tilbagetrukket fra Allégade, skærmet fra vejen af de høje gamle træer og den blomstrende park. Det grønne bælte strækker sig fra Frederiksberg Haves indgang hen til Rådhuset. Omgivelserne er i udstrakt grad bestående af fredede og bevaringsværdige smukke gamle huse, hvoraf mange har indtaget sin plads i historiebøgerne. Champ Elysees (Frederiksberg Alle) og de omliggende teatre og gode restauranter og cafeer bidrager til områdets særlige karakter og atmosfære. En naturskøn og fredelig landsby i gåafstand til Tivoli og med udsigt til kirken og Frederik VI´s park og sommerslot, og fra den øverste taghave over hele Kongens København.

Ejendommen består af 6 etager alle forbundet med elevator. Etagearealet andrager små 1.400 m2, herudover taghaver, terrasser mv. For nuværende er ejendommen registreret som én bolig og resten erhverv, men grænserne for den fremtidige anvendelse er helt og aldeles fleksible.

Anvendelsen er oplagt til udenlandsdansker eller privat erhvervsdrivende, ved privat luksus bolig på 3 og 4 sal. Kontorer, start-ups, konvertering eller øvrigt, på de øvrige etager. Ejendommen har unik privacy, adgangen er fra Allegade via reception eller bil direkte ind i husets hjerte via portslusen med 2 elektroniske porte, hvorved total anonym og privat ankomst.

På hver etage er der udgang til egne tagterrasser eller atriumgård, øverst har ejendommen tagterrasse med direkte adgang fra elevatoren.

Ejendommen byder for nuværende på luksuriøst indrettet underetage, gildesal / spisestue med køkken, samt saunua fitness mv. Eksklusivt hobbyrum i stuetagen, med direkte adgang fra gadeniveau, evt. til bil. Herudover reception / kontor- erhvervslejemål i samme etage, oprindeligt ejendommens originale modtagerværelse. 1. Sal(300 m2) er indrettet som 2 lejligheder, begge med udgang til fælles atriumgård. Ekstremt eksklusiv lejlighed på ejendommens 2 sal, 200 m2, med udgang til egen taghave på omkring 100 m2. Lejligheden på 3. sal er indrettet med 5 soveværelser, stort åbent køkken og stue, ligeledes med udgang til egent stor terrasse. Hele 4. sal er pt. indrettet som en selvstændig lejlighed for sig, med 3 franske altaner og egen stor terrasse.

Alle lejligheder med skøn udsigt til det grønne areal foran ejendommen / Frederiksberg have.

Ved en noget usædvanlig handel med datidens sogneråd enedes man om at Müller flyttede sin begravelsesforretning til adressen Allegade 13, hvor han fik anvist ejendommen, der husede variete “Billigheden”. En ydmyg gammel ejendom i 2 etager (som naboejendommen Grock.), som blev revet ned og erstattet af den marmorbeklædte palæejendom – præmieret af Frederiksberg Kommune i 1942 – som findes idag.

Af historien fremgår, at stueetagen blev indrettet til kundeekspedition – med bl.a. Müllers modtageværelse som stadig fremstår uændret – udstilling på 1. sal, administration på 2., privatbeboelse på 3. sal og 4. sal blev indrettet til modelværksted og bolig for tyende.

Historien: Müller ejede i 1930´erne ejendommen, hvor Frederiksberg Rådhus i dag er beliggende.

Årlig grundskyld: Kr. 36.263,55 Årlig dækningsafgift: Kr. 72.452,50

email
Interesseret? Modtag gratis information om denne ejendom

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om denne ejendom via e-mail. Så har du kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed