Søg ejendom i hele Danmark

arrow_drop_up

Investeringsejendom til salg på Bredgade 45, 8340 Malling

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Udfyld venligst
Adresse (Se på kort):
Bredgade 45
8340 Malling
Areal
186 m²
Priser
Afstand til offentlig transport
 
Bus
71 m
 
Tog
202 m
Grundareal 715 m²

Tvangsauktion på Bredgade 45, 8340 Malling

Bemærk: 2 lejemål på ejendommen. Se yderligere i salgsopstillingen.

Tinglyst areal 715 m², heraf vej 0 m².

Beskrivelse:

Ejendommen er beliggende centralt i Malling, som er en mindre by ca. 16 km uden for Aarhus.

Ejendommen består af et forhus, hvori der i stueplan har været drevet bodega og 1. sal er udlejet til beboelse. Derudover er der et baghus, der er en kombination af beboelse og garage m.v.

Forhusets ydervægge fremstår mest i gulmalede mursten og taget er belagt med en kombination af tegl og tagpap. Baghusets ydervægge er iflg. BBR i mursten, der fremstår hvidpudsede.

Forhuset indeholder: Bodega/Krostue, der tilgås direkte fra gaden. Sidelokale i åben forbindelse med bodegaen. Køkken i lokalet bag baren. Baggang med adgang til kælder. Entre med adgang til to toiletter og trappe til første sal.

Kælderen indeholder 2 disponible rum og et fyrrum.

Der var på besigtigelsestidspunktet i bodegaen driftsinventar i form af bar, diverse glas, borde og stole. Der var endvidere et poolbord og et bordfodboldbord, hvorom ejer oplyste, at det ikke tilhørte ham.

I baglokalet/køkkenet var der et komfur, der ligeledes blev oplyst til at være lånt, samt diverse øvrige hårde hvidevarer af begrænset værdi og funktion.

På første sal i forhuset er der en beboelseslejlighed, der indeholder: Entre, stue, mindre køkken med spiseplads, soveværelse med skabsvæg, ældre badeværelse med brus.

Lejligheden er udlejet, men rekvirenten har ikke modtaget lejekontrakt. Det er oplyst, at der betales kr. 50.400 årligt inkl. forbrug. Der er ikke oplyst noget om depositum, så der reserveres et beløb svarende til 3 måneders husleje i størstebeløbet til dækning af et evt. lejerkrav desangående.

Baghuset er i to ”længer”. I den ene ende af bygningen er der et disponibelt rum til erhverv, der iflg. BBR er 13 m², og som tilgås direkte fra gårdspladsen og har været anvendt til opbevaring af øl til bodegaen. Der er derudover i baghuset en garage samt en beboelseslejlighed, der indeholder: Entre/gang, badeværelse med klinkegulv, toilet og fliser i brusenichen, mindre køkken, spisestue, hvorfra, der var adgang til såvel dagligstue som soveværelse. Denne lejlighed er udlejet. Kopi af lejekontrakten, som den er fremvist til rekvirenten, er vedlagt salgsopstillingen. Der betales iflg. kontrakten en årlig leje af kr. 42.000 og der er betalt depositum på kr. 6.000. Det er oplyst overfor rekvirenten, at den årlige leje p.t. udgør kr. 55.320 inkl. forbrug.

Ejendommen er generelt i ringe vedligeholdsmæssig stand og trænger til istandsættelsesarbejder. Der er skader på ydermuren over et kældervindue og der er en sætningsrevne i gavle af forhuset. Der er efter det oplyste utætheder i dele af tagbelægningen over bodegaen, ligesom et utæt tagvindue nogle gange skulle forårsage vandindtrængen.

Kælderen fremstod kun lettere fugtig og ejer oplyste, at der ikke forekommer vandindtrængen i kælderen. De to beboelseslejemål trænger ligeledes til istandsættelse.

Det fremgår bl.a. af ejendomsdatarapporten, at ejendommen ligger indenfor en kommuneplan. For yderligere oplysninger herom henvises til Aarhus Kommune. Det fremgår også, at der er planlagt separatkloakering af det område, hvori ejendommen er beliggende. Årstallet for ændring af status er 2017 og ikrafttrædelsen er 2020. En auktionskøber må forvente at skulle afholde omkostningerne til separering af spildevand på ejendommen. Ejendommen ligger i et område med drikkevandsinteresser i et følsomt indvindingsområde. Ejendommen ligger indenfor en kirkebyggelinje.

Ejendommens udenomsarealer er udlagt i en gårdsplads og en mindre fliseterrasse bag bodegaen samt et haveanlæg bag baghuset. Haveanlægget er hovesagligt udlagt i græs.

Der henvises i øvrigt til BBR-meddelelse.

Ovenstående oplysninger er delvist baseret på udskrift af BBR-meddelelsen, og rekvirenten indestår ikke for oplysningernes rigtighed.

Ny auktion.

Højeste bud ved 1. auktion var kr. 500.000.

email
Interesseret? Modtag gratis information om denne ejendom

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om denne ejendom via e-mail. Så har du kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed