Søg ejendom i hele Danmark

arrow_drop_up

Investeringsejendom til salg på Toftegårds Allé 36, 2500 Valby

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Udfyld venligst
Adresse (Se på kort):
Toftegårds Allé 36
2500 Valby 1 plantegning
Areal
49 m²
Priser
Salgspris 1.800.000 kr.
Afstand til offentlig transport
 
Bus
41 m
 
S-tog
135 m
 
Tog
135 m
Salgspris 1.800.000 kr.
Salgspris pr. m² 36.734 kr.
Årlig driftudgift 77.760 kr.
Årlig driftudgift pr. m² 1.586 kr.

Eksisterende frisør salon sælges

Drømmer du om at blive SELVSTÆNDIG FRISØR?

Her er muligheden for at overtage en eksisterende salon med en omsætning på 1.273.710 kr og et overskud på 385.149 kr.

Pt. er der 3 frisører, ejeren og 2 ansatte.

Salonen er beliggende centralt på Toftegårds Allé med en god synlighed. Der er mulighed for kundeparkering lige ved salonen, hvilket absolut er værd at fremhæve. I nærområdet er der mange gode transportmuligheder med busser og tog. Ligeledes er der mange andre butikker, som sikrer et godt kundeflow og mange strøgkunder. Området er præget af beboelse med mange unge familier, ligesom der er store nybyggerier i Valby Have og det kommende Grønttorv.

Selve salonen er indrettet med disk og lille venteområde. I første del af salonen er der 3 klippestole og i anden del er der yderligere 3 klippestole og 2 vaskepladser. I dette plan er der også et lille køkken med spiseplads samt et kundetoilet. I kælderen er der pauserum, som evt. kan udlejes til negletekniker eller lignende. Derudover er der et vaskerum og et lager. Her er der god plads. Butikken fremstår pænt renoveret og der skal ikke gøres yderligere for at overtage forretningen.

Frisørsalonen henvender sig til alle aldre, men især yngre mennesker og børnefamilier er kernekunderne her. Dette er med afsæt i virksomhedens profil, som er organisk – deraf det nuværende navn: Salon Organic og den grønne facade. Til butikken overtages en omfattende kundedatabase. På adressen har der altid kun været frisør.

email
Interesseret? Modtag gratis information om denne ejendom

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om denne ejendom via e-mail. Så har du kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed