arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Sværtegade 3, stuen, 1112 København K

Adresse (Se på kort):
Sværtegade 3, stuen
1112 København K
Areal
120 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift45.000 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift4.500 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:4.500 kr.
Drift / m² / år:400 kr.
A conto varme / m² / år:133 kr.
Priser pr. år
Leje / år540.000 kr.
Drift / år48.000 kr.
A conto varme / år15.960 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift603.960 kr.
Område
1112 København K
Nærmeste annoncerede p-plads
Jeudan55 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
75 m
 
Metro
370 m
 
S-tog
611 m
 
Tog
611 m

120 m² butik - Sværtegade, København K

120 m² butikslokaler med smuk og elegant facade, synligt beliggende i et af de mest trafikerede områder i indre København – der i forvejen bl.a. huser virksomheder som ACNE, NORR 11, Joe and the Juice, MOSS Copenhagen, Stig P .

Lejemålet er beliggende i stueetagen i den smukke bevaringsværdige ejendom fra 1730 – der oprindeligt blev opført som et såkaldt ildebrandshus på fundament, der menes at være rester fra et kanonstøberi.

Ejendommen blev ombygget til butiksindretning i 1847 – en ombygning der er sket i forfinede materialer og detaljer og med den oprindelige form bevaret i respekt for kulturarven.

Lokalerne er anvendelige til butik for tøj, smykker, sko, Café mv. og kan overtages efter aftale.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage