arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Humlebæk Center 4 A, 3050 Humlebæk

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Humlebæk Center 4 A
3050 Humlebæk
Areal
153 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift12.750 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.000 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.000 kr.
Drift / m² / år:270 kr.
A conto varme / m² / år:70 kr.
Priser pr. år
Leje / år153.000 kr.
Drift / år41.310 kr.
A conto varme / år10.700 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Bad og omklædningToilet
Område
3050 Humlebæk
Afstand til offentlig transport
 
Bus
255 m
 
Tog
371 m

Butik beliggende ved Humlebæk Station - kystbanen

Humlebæk Centeret er det naturlige indkøbssted for borgerne i Humlebæk og omegn. Humlebæk centret ligger direkte i forlængelse af Humlebæk Station, en station der til daglig benyttes af både pendlere, samt ca. 300.000 af de 750.000 årlige besøgende til Lousiana Kunstmuseum. Humlebæk er et høj indkomstområde, hvor beboerne efterspørger kvalitetsprodukter i forretningerne, uafhængigt af om det er i det daglige indkøb eller når de spiser i centrets restauranter. Humlebæk Centret har et udvalg af butikker indenfor dagligvarer, personlig pleje, tøj, guld og sølv, spisesteder samt til den aktive fritid med både cykelforretning, sportsforretning og et træningscenter.

Centret er i gang med en udvikling både af dets udtryk, men også med de typer af butikker der kommer til centeret i fremtiden. Derfor vil man med stor fordel kunne vælge at placere sin butik i centeret, da udlejer arbejder målrettet på at butikkerne komplimentere hinanden, således at kundetilfredsheden bliver endnu større i fremtiden.

Vi anser følgende butikker som oplagte til lejemålene brødudsalg, Cafe, Isenkræmmer, blomsterforretning, frugt grønt, klinikker, såsom læge, fysioterapeut mv.

 

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage