Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Sdr. Jernbanevej 5, 3400 Hillerød

Udlejet
maj
Adresse (Se på kort):
Sdr. Jernbanevej 5
3400 Hillerød
Areal
137 m²
Priser
Leje pr. måned12.296 kr.
Leje pr. m²/ år1.077 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.077 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ToiletTekøkken
Område
3400 Hillerød
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK66 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
62 m
 
Tog
318 m
 
S-tog
343 m

Butikslokaler til leje på Sdr. Jernbanevej 5, 3400

 

Erhvervsaktivitet og beliggenhed går hånd i hånd. Derfor er disse flotte lokaler helt ideelle, da de har en særdeles god og attraktiv adresse i hjertet af Hillerød; lige ved handelsstrøget, hvor det vrimler med liv og sultne, shoppelystne kunder, der trænger til at hvile benene og spise en bid mad, samt et stenkast fra Slotssøen og Hillerød Station. Med andre ord får man her de perfekte forhold for at drive restauration/forretning og skabe nogle hyggelige og intime rammer for det potentielle publikum, der befinder sig på stræderne lige uden for døren. 

Lokalerne, finder man på Søndre Jernbanevej 5 midt i et lille takeaway- og cafékvarter. På den indvendige front er der tale om to store og indbydende lokale, der fungerer som henholdsvis køkken og restaurant, samt et indgangsparti med gangareal og adgang til wc. Derudover er der brugsret til et godt kælderrum, og der er parkeringsmuligheder i nærheden til gavn for både personale og gæster. I det store cafélokale er der fin plads til at etablere en serviceskranke med bar og betalingssystem, ligesom rummet byder på gode arealer til at indrette sig med spisepladser til det kommende klientel.

Hvad end du drømmer om at starte en stemningsfyldt brunchcafé, en hip kaffebar, et ægte italiensk pizzaria, ny nordisk cuisine eller noget helt femte er både beliggenhed og lokaler helt i top til formålet.

Kontakt os for yderligere information om stedets muligheder eller med henblik på en fremvisning.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål