Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Wichmandsgade 11, 5000 Odense C

Adresse (Se på kort):
Wichmandsgade 11
5000 Odense C
Areal
1.010 m²
Priser
Leje pr. måned25.250 kr.
Leje pr. m²/ år300 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:300 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Område
5000 Odense C
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S165 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
257 m
 
Tog
854 m

Domicilprojekt i Wichmandsgade 11

Velbeliggende domicilmulighed med mange spændende indretningsmuligheder i dynamisk og varieret erhvervsområde tæt på Banegården og Odense C.
- Vær med fra start, facade- såvel som tagrenovering er påbegyndt.

Erhvervsområdet omkring Wichmandsgade er primært opstået omkring slutningen af 1800-tallet / begyndelsen af 1900-tallet i forbindelse med etableringen af firmaet A Østergaard der handlede med autotilbehør. På et tidspunkt ejede firmaet de fleste af ejendommene langs vejens nordside samt nr. 12 længst mod vest. Vejen var nærmest ”A Østergaard”. Firmaet er sidenhen flyttet til ny adresse og Olav de Linde har købt de fleste af ejendommene som nu benyttes til alle typer erhvervsudlejning.
Wichmandsgade ligger i attraktivt erhvervsområde tæt på Odense City og den kommende P–søgerute - en ringvejsforbindelse omkring City med forbindelse til alle indfaldsveje. Denne placering gør det let at komme fra området til resten af Odense og de overordnede trafikforbindelser til Danmark/verden.

Erhvervsejendommene i Wichmandsgade varierer i bygningshøjde fra 1 til 3 etager. Det gør området lyst og venligt. Der er gode parkeringsmuligheder i forbindelse med de enkelte ejendomme. Derudover er der supplerende offentlig gratisparkering
i gadens fulde længde i form af skråparkering. De enkelte ejendomme varierer meget i indretning. Der er kontorbygninger med forskellig lofthøjde og indretning samt lager- / produktionslokaler i tilknytning hertil. De ombyggede / istandsatte ejendomme er holdt i den kendte Olav de Linde- stil, med fuld respekt for historisk / bevarede bygningsdele, hvilket gør disse ejendomme til noget særligt.
 

Her er mulighed for stor indflydelse på indretningen af disse tidligere industrilokaler, som skal ”forvandles” til en ny fremtidig brug. Her er højt til loftet, synlige rå betondragere og rytterlys er givet på forhånd - øvrig aptering drøftes med lejer. Lokalerne har et fantastisk lysforhold med både rytterlys og gennemgående vinduer.

Lejemålet har mange anvendelsesmuligheder og kan ændres til decideret firmadomicil, engros, salgsafdeling med mindre lager etc. Lokalerne kan evt. også anvendes i sin nuværende form og stand til foreningsformål. Byggeselskab Olav de Linde opstarter facade- og tagrenovering.
Der er rigtig gode parkeringsforhold ved ejendommen, ligesom der forefindes gratis offentlig parkering. Knyttet til er også 77m2 kælder med en årlig leje på 125kr/m2

Beliggenhed

Lignende butikslejemål