arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Skovvangen 47, 6000 Kolding

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Bendt Ladekjær
phone Vis telefonnummer
email
NCC Property Development A/S
Udbyder
NCC Property Development A/S
Adresse (Se på kort):
Skovvangen 47
6000 Kolding
Areal
960 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift66.000 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift825 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:825 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Parkeringspladser
Energimærke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
266 m

Kolding Retailpark - Indflytningsklart og velbeliggende

BELIGGENHED:

Retail parken ligger ved hovedindkørslen til Kolding Storcenter, på hjørnet af Vejlevej og Skovvangen. Vejlevej er et af byens vigtigste trafikale knudepunkter, og passeres på dette stykke af ca. 21.000 biler dagligt.

Retailparken har en markant synlighed mod den trafikerede Vejlevej og med Jyllands største indkøbscenter – Kolding Storcenter, som nærmeste nabo. Kolding Storcenter har 6,5 mio. årlige besøgende, og området trækker alene i kraft af det store udbud, kunder fra et meget stort opland. Der er i særdeleshed tale om det Sydvestlige Danmarks bedste handelsplads.

TILKØRSELSFORHOLD OG PARKERING:

Retailparken har en optimal infrastruktur med særdeles let tilgængelighed fra såvel motorvejsnettet som de større lande- og indfaldsveje i området. Således ligger til- og frakørsel til motorvej E20 og E45 indenfor få km.

Den centrale placering ved Kolding Storcenter kombineret med den ideelle infrastruktur sikrer butikkerne et stort kundeflow fra dag ét.

Parkering er muligt umiddelbart foran butikkerne, hvor der tilbydes mere end 200 pladser uden begrænsning.

OMRÅDET:

Kolding Storcenter er det væsentligste indkøbscenter for hele Trekantsområdet, med mere end 120 specialbutikker, Bilka og biografer. Kolding Storcenter er Jyllands største indkøbscenter under ét tag, og er på alle sider flankeret af store boksbutikker, plantecentre og byggemarkeder. Centret og hele området er meget integreret i kundernes bevidsthed og trækker handlende fra et meget stort område - fra langt nede i Sønderjylland op til Vejle og et stykke ind på Fyn.

MULIGHEDER IHT. PLANLOV:

Kolding Retail Park ligger i hjertet af dette indkøbs centrum, på vejen fra motorvejsnettet ind til Kolding bymidte. Således med en perfekt placering for butikker til særligt pladskrævende varegrupper såsom biler, campingvogne, planter, havebrugsvarer, tæppehandel, hvidevarer, møbler, køkken mv. og kan desuden anvendes til restauration og administration.

LEJEMÅLET:

I alt tilbydes 2 lejemål alle med flotte indgangspartier, der byder kunder og besøgende velkommen. Lejemålene stilles til lejers rådighed, med en flot standard indretning, nye lofter og gulve, samt med te-køkken og toiletfaciliteter. I alt udbydes 2 lejemål, fra 728 – 960m², med mulighed for indskudte dæk ved behov. Lejemålene fremstår i dag som to store lokaler med ca. 6 meters lofts højde og med vareport mod gården.

BLIV NABO TIL:

Kolding Storcenter med 120 specialbutikker, biograf og Bilka, Silvan, Sengespecialisten, Jem & Fix, Daells Bolighus og Restaurant Flammen – der åbner ultimo 2016. I området findes desuden Jysk, Bauhaus, Plantorama og diverse fast food restauranter.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål