arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Bredskiftevej 20, 8210 Aarhus V

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Bredskiftevej 20
8210 Aarhus V
Areal
400 - 800 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift18.333 - 46.667 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift550 - 700 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:550 - 700 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
ToiletParkeringspladser
Tekøkken
Energimærke
Område
8210 Aarhus V
Afstand til offentlig transport
 
Bus
159 m

Flotte lokaler med attraktiv beliggenhed

Flot og præsentabel ejendom, med en særdeles attraktiv beliggenhed i Bredskiftecentret - ejendommen ligger op af den trafikerede Viborgvej, som dagligt passeres af mere end 40.000 biler. Der er således gode muligheder for eksponering af Deres virksomhed; der er mulighed for skiltning på ejendommens facade (mod Viborgvej), på ejendommens store pyloner m.m. Vi udlejer lige nu ca. 800 m2 helt eller delvist - der er mulighed for opdeling af lokalerne, således at de passer til netop Deres behov.
Lejemål kan etableres fra ca. 400 m2 og op efter. Lokalerne fremtræder i pæn stand og henvender sig til flere typer virksomhed, f.eks. butik, showroom/udstilling, kontor, klinik, lager eller andet. Der er bl.a. store åbne arealer, køkken, toiletter, store facade vinduer, flot indgangsparti m.m. Lokalet er beliggende i stueplan. Gode adgangsforhold og stort parkeringsareal, i et område med stor aktivitet og varierede virksomheder. Øvrige lejere i ejendommen er bl.a. Huscompagniet, Tesla, Loop Fitness, Kreum Køkken & Bad m.fl. Vi tilbyder in house arkitekt og byggeteknisk afdeling, som kan være behjælpelige med indretning af lokalerne til netop Deres virksomhed: - Mulighed for individuel opdeling af lokalerne - Lokalerne kan istandsættes og indrettes efter nærmere aftale Mulighed for attraktiv opstartsleje og øvrige vilkår - forhør nærmere! Ligeledes mulighed for udlejning i kortere perioder! Vi fremviser lokalerne når det passer Dem!
email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål