Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Viby Ringvej 13 stuen, 8260 Viby J

Adresse (Se på kort):
Viby Ringvej 13 stuen
8260 Viby J
Areal
135 m²
Priser
Leje pr. måned13.331 kr.
Leje pr. m²/ år1.185 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.185 kr.
Drift / m² / år:200 kr.
A conto varme / m² / år:68 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Energimærke
Område
8260 Viby J
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S1505 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
115 m
 
Tog
744 m

Fremragende beliggenhed i Viby

Butikken er beliggende på Viby Ringvej ved Viby Torv - en absolut central og synlig beliggenhed i Viby. Butikken har facade direkte ud til Viby Ringvej, som sikrer, at butikken bliver set af forbipasserende, og endvidere er der meget kort afstand til nærmeste busstop.

Der er mulighed for parkering foran butikken, ligesom der bag ejendommen er rigtig gode parkeringsmuligheder. Naboerne er bl.a. Mac Donalds og Anettes Sandwich. Beliggenheden udmærker sig ved, udover at være en af de mest centrale i Viby, den korte afstand til Aarhus Midtby og ikke mindst til motorvej E45. Butikken vil være anvendelig til rigtig mange formål, dog med undtagelse af alle typer for restauration og lignende.

Butikken er opført med en god og synlig facade i glas med central indgang. Der er som ny lejer mulighed for at lave skiltning, som de øvrige lejere i ejendommen, som sikre en god eksponering. Lejemålet på ca. 135 m² er i dag indrettet til brug for en boligmægler, og fremstår i en flot stand med et kombineret lyst trægulv samt tæppe. Der er en særdeles god loftshøjde på 3 meter til profilloft, der er udstyret med ventilation samt indbygget belysning.

Der er i lejemålet indrettet et kontor/mødelokale separeret via glasvæg med dør. Butikken har et mindre the-køkken samt gode toiletfaciliteter (2 stk). Lokaler fremstår lyse og imødekommende og nemme at indrette. Der er mulighed for at leje et depotrum i kælderen mod betaling.

Beliggenhed

Lignende butikslejemål