arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Butikslokale til leje på Jernbanegade 20, 8550 Ryomgård

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Jernbanegade 20
8550 Ryomgård
Areal
937 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift65.980 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift845 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:845 kr.
Drift / m² / år:45 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Energimærke
Område
8550 Ryomgård
Afstand til offentlig transport
 
Bus
67 m
 
Tog
118 m

937m² butik på Djursland udlejes

Beliggenhed

Lejemålet er beliggende på Jernbanegade 20. Butikken lægger attraktivt placeret som den første butik ved kørsel fra Aarhus. Parkeringsplads er anlagt på hjørnet ved indkørsel til Ryomgård, straks jernbanespor krydses. Beliggenheden tiltrækker mange af byens handlende i Ryomgård, derudover særligt pendlere til og fra arbejde fra Århus og omegn herunder oplandet. Ydermere forefindes stationen samt busforbindelser i umiddelbar forlængelse af lejemålet, hvorfor synlighed er et væsentligt element for ny lejer.

Området

Ryomgård er 30 min. kørsel fra Aarhus og er det naturlige handelscentrum for omkringliggende byer og oplandet, der for hele Syddjurs kommune tæller i alt 41.887 indbyggere.

I umiddelbar forlængelse af lejemålet forefindes selve stationsbygningen med kontorer, og inden for en radius af 250 meter findes frisør, genbrugsforretning og lægehus på samme gade. I forlængelse af stationen ligger desuden byens gamle vartegn; Vandtårnet. Herudover forefindes boliglejemål, rækkehuse og villaer på samme gade.

Ankomst

Ankomst i bil fra Århus og omegn herunder oplandet sker via landevejen med særdeles gode p-forhold ved lejemålet, idet der forefindes veletableret parkeringsplads. Der forefindes ydermere særdeles gode offentlige transportforhold til og fra lejemålet. Både med bus og i særdeleshed med tog via Århus-Grenå, som begge kører ”lige til døren”.

Byggeriet

En etages bygning opført i røde mursten, med zinkstern og zinktagrende. Taget er udført som varmt tag belagt med tagpap. Glasindgangspart i aluminium konstruktion, og varegård udført i træ. Bygningen er oprindelig opført med 551 m2 i 1992, og senere udvidet i 2004 til 937 m2 med gode adgangsforhold og få søjler, hvorfor lejemålet indbyder til fleksibilitet for ny lejer.

Lejemålet

Lejemålet udgør et samlet brutto­etage­areal på 937 m2, fordelt med butik på i alt 884 m2, indgangsparti på 11 m2 samt varegård på 42 m2. Lejemålet er særlig velegnet til dagligvarebutik, mindre byggemarked, Fitnesskæde eller en helt fjerde mulighed efter ønske fra lejer.

Overtagelse mulig fra januar 2016.

Vi glæder os til at fremvise lejemålet.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed