arrow_upward

236 erhvervslokaler: København K

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i København K. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find dit nye erhvervslejemål: København har mange attraktive lokaler

Lokalebasen.dk giver dig et nemt og gratis overblik over alle ledige erhvervslejemål i København K., så du hurtigt kan finde de rette lokaler. København har altid været et eftertragtet sted at starte virksomhed inden for alle brancher - derfor er der både et stort udbud og efterspørgsel efter erhvervslejemål i København. Internationale investorer har i lang tid haft blikket på danske ejendomsmarked og har især haft fokus på hovedstadsområdet. Flere store udlejninger har derfor fundet sted i byen, og det store udbud inden for erhvervsudlejning i København, giver hovedstaden landets største udvalg af erhvervslejemål. Så til dig, der ønsker en storbyplacering for din virksomheds erhvervslejemål: København byder på masser af attraktive muligheder.

Byudviklingsprojekter sikrer flere ledige erhvervslokaler i København

København har i de seneste mange år oplevet en stor vækst. Mange studerende søger for eksempel mod hovedstaden for at starte på deres videregående uddannelse. Og denne befolkningstilvækst skaber større efterspørgsel på nye byrum, hvilket giver anledning til oprettelse af flere erhvervslejemål i København. Der er altid gang i nye byudviklingsprojekter, der skal sikre nye boliger og erhvervslokaler til København. Senest har vi set projekter såsom de nye bydele: Nordhavn og Carlsberg Byen. Nordhavnen omdanner en lang række gamle siloer og ejendomme til både boliger og erhvervslejemål. Og ved det gamle Carlsberg ser man på samme vis en lang række nye bygninger vokse op fra de historiske ejendomme. Her bliver der anlagt både erhvervslokaler samt boliger.

Mange fordele ved at vælge erhvervsudlejning i København

For mange virksomheder, der ønsker at få erhvervslejemål i København, er det en nødvendighed, at erhvervslejemålene har gode infrastrukturelle forhold. Heldigvis bliver der investeret mange penge i den københavnske infrastruktur, da det er nødvendigt for et bymiljø som dette at have et stærkt og velfungerende vej- og jernbanenetværk. Disse transportmuligheder er ikke kun til gavn for de mange københavnske pendlere og indbyggere, men også for virksomheder, der har erhvervslejemål i København. gode trafikale forbindelser er endvidere nødvendigt for at opretholde byens rolle som et knudepunkt for både lokale og internationale rejsende. Hovedstadens S-togs-baner supporterer mange tusinde mennesker hver eneste dag, og det er også S-togsnettet og metroen, der sammen med busserne sørger for, at københavnerne har lette transportmuligheder i deres travle hverdag. Dermed er det, også af trafikale årsager, anbefalelsesværdigt at undersøge mulighederne for erhvervsudlejning i København.

Metro giver endnu bedre infrastruktur

Metro-udvidelsen giver herudover helt nye og yderligere forbedrede muligheder for virksomheder med erhvervslejemål i København. Arbejdet på de mange københavnske Metro-byggepladser har nu stået på i nogle år, og man er derfor langt i udgravningerne til den nye metroline. Linjen, der er døbt Cityringen, kommer til at sikre, at københavnerne kommer endnu hurtigere igennem byen. Og dette bliver en kæmpe fordel for virksomheder med erhvervslejemål i København. Den nye ring kommer til at forbinde de centrale dele af København, så man let kan komme fra eksempelvis Frederiksberg til Rådhuspladsen – hvilket, efter åbningen, kan lade sig gøre på blot 4 minutter. Den nye Cityring bliver udvidet med Nordhavnslinjen og Sydhavnslinjen, som begge bliver anlagt i de efterfølgende år. Metrolinjen skaber 17 nye byrum, og projektet koster i alt 22,2 milliarder kroner. Cityringen kommer til at blive en værdifuld transportmulighed for de virksomheder, der har erhvervslejemål i København – endnu en god grund til at se på mulighederne for erhvervsudlejning i København.

På udkig efter spændende erhvervslejemål: København har et rigt udvalg

Der er et stort udbud af erhvervslejemål i København, og dette medfører, at vi ofte ser nogle rigtig spændende ledige erhvervslokaler til leje i København. De ovennævnte projekter i Nordhavnen og Carlsberg Byen er en meget lille del af den samlede udvidelse af hovedstaden. I Ørestaden på Amager ser man også mange nye,spændende byggerier begynde: Copenhagen Towers er et af de mere ekstraordinære projekter, der supplerer København med mange tusinder kvadratmeter erhvervslejemål. Dermed er der altså mange spændende muligheder, hvis du ønsker at slå din virksomhed ned i et af de spændende københavnske byrum.

star
star
star
star
star
4.8 ud af 5 / 9 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage