arrow_upward

55 erhvervslokaler: København V

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i København V. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Trendy erhvervslokaler: Vesterbro har hippe erhvervslejemål

Ønsker du erhvervslokaler i unge, kreative og trendy omgivelser, så er Vesterbro et oplagt sted at undersøge. Vesterbro er en af Københavns brokvarterer, der er kendetegnede ved at have hver deres særegne profil og stemning. København V., der har ca. 43.000 indbyggere, er kendt for at være et hipster-kvarter og er faktisk kommet på en fjerdeplads over verdens hipsterkvarterer hos amerikanske THRILLLIST. Bydelen oser simpelthen af kreativ innovation og cutting edge. Så lægger du vægt på en placering i et innovativt front runner miljø, når du søger erhvervslokaler: Vesterbro er Københavns nok mest trendy og kreative kvarter.

Erhvervslejemål i historisk smeltedigel

Som bykvarter har Vesterbro igennem historien undergået enorme forandringer og rummer derfor i dag en meget høj grad af alsidighed – et af de aspekter, der gør, at mange ønsker erhvervslokaler eller bolig her. Oprindeligt var Vesterbro navnet på en brolagt landevej, der gik fra den gamle Vesterport i retning mod vest. Da Københavns befæstning blev nedlagt i 1850’erne begyndte man at bygge på jorden udenfor Vesterport, og Vesterbro blev nu betegnelsen på de nye bebyggelser, der blev opført på sidegaderne til den gamle landevej. I 1911 blev den nuværende Københavns Hovedbanegård indviet, og der blev opført en vis mængde herskabslejligheder i nærheden af banegården, mens der længere ude lidt af lidt blev opført diverse arbejderboliger. Med tiden blev området udelukkende et arbejderkvarter, hvilket også afpejles i byggeriet. Som tiden gik, udvikledes der sig problemer med narkotikasalg i bydelen, og Istedgade ydermere blev kendt som Danmarks red light district. I mange år, var det for mange derfor ikke så eftertragtet et kvarter at have bolig, kontor, butik til leje eller andre typer erhvervslokaler i. Men alt dette ændrede sig stille og roligt, da blev udført en omfattende byfornyelse i kvarteret, og da der i 1990’erne efterhånden kom flere og flere unge til bydelen med nye visioner. Den Vesterbroske atmosfære med arbejderånd og stærkt lokalt fællesskab fandt mange unge appellerende, og som de flyttede til, kom der flere butikker, caféer, restauranter og lignenede, og der udviklede sig et stærkt og levende kulturelt miljø, der både inkluderede den gamle autentiske Vesterbo-stemning og de mange nye inputs. Med tiden og den enorme byforbyelse er kvarteret gået hen og blevet et prominent område med mange spændende kulturelle og gastronomiske tilbud, herunder de to trendy madmekkaer Kødbyen og WestMarket. Med erhvervslokaler her får din virksomhed dermed erhvervslejemål i et af de mest eftertragtede og samtidigt visionære områder i København.

Et kvarter med summende erhvervsaktivitet

Vesterbro er en bydel, der ganske enkelt sprudler af energi, iværksætteri og skabertrang – en atmosfære, du kan nyde godt af med erhvervslokaler på Vesterbro, uanset om du er på udkig efter en butik eller et kontor til leje eller helt andre typer erhvervslejemål. Kvarteret er hjemsted for indtil flere af landets hundrede største virksomheder, blandt andre kan nævnes Carlsberg, SEB Pensionsforsikring og Nykredit Realkredit. Med erhvervslokaler på Vesterbro bliver din virksomhed dermed ikke kun nabo til et spirende vækstlag af iværksættere, men også til store, etablerede danske virksomheder.

Et dynamisk miljø til dine erhvervslokaler: Vesterbo er i rivende udvikling

Er det vigtigt for dig med innovative omgivelser, når du skal vælge erhvervslokaler? Vesterbro er en bydel præget af en markant, spændende udvikling. En af de vigtigste udviklingsprojekter i kvarteret (og i resten af hovedstaden) er naturligvis etableringen af den nye metrolinje, Cityringen. Kvarteret får med metroudvidelsen hele to metrostationer: en ved Enghave Station og en ved Hovedbanen. Får du erhvervslokaler i dette kvarter, vil din virksomhed dermed på sigt få glæde af en ekstrem fordelagtig infrastruktur, hvor du på ganske få minutter kan komme fra den ene ende af byen til den anden. Dermed er der altså også yderst gode fremtidsperspektiver ved at slå sig ned i et erhvervslejemål i dette kvarter, og erhvervslokaler på Vesterbro vil kun blive endnu mere eftertragtede som de nye metrostationer færdigbygges. Herudover har IKEA planer om at bygge Danmarks næststørste IKEA-butik i bydelen – lige ved Dybbølsbro - hvilket naturligvis også vil tiltrække endnu flere handlende til kvarteret. Så til dig, der søger attraktive erhvervslokaler med udviklingspotentiale: Vesterbro er allerede ekstremt populært og bliver kun mere attraktivt med tiden, som udviklingen udfolder sig.

star
star
star
star
star
4.2 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage