arrow_upward

24 erhvervslokaler: Rødovre

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Rødovre. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Få optimale rammer for et godt erhvervsliv med erhvervslokaler i Rødovre

Søger du attraktive erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald har Rødovre i Storkøbenhavn den helt rette placering. Rødovre byder både på et indkøbscenter, et rådhus samt en gammel indkøbsgade, hvor det er muligt at finde flere spændende butikker. Herudover er der utroligt mange muligheder for virksomheder i Rødovre, i og med at Rødovre Kommune stiller forskellige services til rådighed for virksomheder i byen, så der på den måde kan blive skabt så optimale rammer som muligt for byens erhvervsliv.

Rødovre byder på mange spændende muligheder

Rødovre er den helt rette by for erhvervslejemål, i og med at bydelen har mange tusinde indbyggere, og herudover er den tæt placeret på hovedstaden, hvilket betyder, at man automatisk får en helt masse muligheder som virksomhed. Herudover må det helt bestemt siges at være en by i udvikling, som blandt andet indebærer, at der konstant flytter nye beboere til byen, og det skyldes også byens centrum, hvor det er muligt at købe alt, hvad hjertet begærer. Rødovre kan desuden betegnes som et utroligt stærkt lokalsamfund med mange sociale fællesskaber på kryds og tværs.

Stærkt lokalsamfund med mange lokale tilbud

Der er rigtig mange erhvervsdrivende, der leder efter en placering til deres erhvervslokaler, hvor man får lidt af det hele – og det må helt bestemt siges at være tilfældet med Rødovre. Her i byen får du nemlig en god kombination af de mange muligheder, som en storby formår at byde på, og det trygge liv, som en provins kan byde på. Herudover er der et rigtig godt sammenhold blandt byens beboere, og ydermere er der mange lokale tilbud i nærområdet. Det er naturligvis også helt centralt, at byen ligger placeret blot 10 km fra Rådhuspladsen, hvorfor du fra Rødovre hurtigt kan komme både til og fra hovedstaden, hvad end du kører med offentlig transport, er på cykel eller i bil.

En by, der kombinerer hovedstadens muligheder med provinsbyens trygge rammer

Der er således ingen tvivl om, at Rødovre er det helt rette sted for dig, der søger attraktive erhvervslokaler med en ideel placering. Placeringen er altid et utroligt vigtigt aspekt at have for øje, når det handler om erhvervslejemål, så kollegaer og kunder har nemt ved at komme til og fra byen. Det er uden tvivl tilfældet her, i og med at byen er placeret så tæt på hovedstaden, men herudover får man stadig den rolige atmosfære, som en provinsby kan tilbyde.

star
star
star
star
star
4.6 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage