arrow_upward

Ishøj

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Ishøj. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Infrastrukturen i forhold til offentlig trafik og mortovejsnet i Ishøj er rigtig god, og det mærker man med erhvervslokaler her i kommunen. Desuden er stort set al offentlig og privat service i kommunen koncentreret i Ishøj Bycenter, der betjenes af store parkeringsarealer og S-togsstation. Ishøj har et velplanlagt vej- og stisystem med adskillelse af biler og bløde trafikanter og broderparten af de cirka 7.000 beskæftigede, som arbejder uden for kommunen, tager S-toget, som også om sommeren benyttes af mange besøgende til Strandparken, som er et af landets mest alsidige fritidsområder med strand, grønne områder, lystbådehavn og vandsportsklubber. Køge Bugt Motorvejen (M10), der løber langs med og også forbi Ishøj, er motorvejen mellem Gl. Køge Landevej og Ølby, som er en del af europavejene. I dag er motorvejen Danmarks mest trafikerede vejstrækning med over 100.000 trafikanter i døgnet. Køge Bugt Motorvejen krydser et moseområde nord for Mosede Landevej ved afkørsel 29, hvilket fik betydning for anlægsarbejdet af motorvejen. For at understøtte den store vægtbelastning fra vejen blev der banket et meget stort netværk af betonpæle ned i den bløde mosejord, som desværre viste sig at være utilstrækkelig; vejen sank simpelthen ned i mosen. Det viste sig, at man havde ramt nogle bakker i mosen så den var meget dybere end først antaget. Flere betonpæle måtte til og der blev lagt betonplader ovenpå så motorvejen kunne anlægges færdig.

Med en beliggenhed tæt på motorvejsnettet samt regelmæssig bus- og togtrafik og rigtig gode indkøbsmuligheder er Ishøj et oplagt sted at søge efter erhvervslokaler til din kommende virksomhed. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Ishøj Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel, og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Erhvervslokaler i Ishøj er hovedsageligt koncentreret omkring byens industrikvarter, blandt andet på Baldershøj og Baldersbækvej. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Ishøj.

Udviklingen af Ishøj fra landkommune til etableret satellitby er forgået meget hurtigt. Det var oprindeligt Køge Bugt-loven fra 1961, der dannede grundlag for udbygningen af lokalområdet, og fra 1965 til 2006 voksede befolkningstallet i Ishøj fra færre end 3.000 til omkring 21.000; og det var fortrinsvis i 1970erne, at befolkningstilvæksten steg så markant. Det skyldtes ikke mindst færdiggørelsen af en række almennyttige boligbyggerier i området. I de første år stod det sløjt til med udlejningen af lejlighederne – det var vanskeligt, især på grund den manglende S-togs-forbindelsen til København, som først stod færdig og kunne indvies i 1976. I dag bor mere end halvdelen af Ishøjs indbyggerne i etageejendomme, som ligger tæt på Ishøj Bycenter, mens parcelhuskvartererne er placeret i større afstand fra stationsområdet. Næsten al offentlig og privat service i kommunen er koncentreret i Ishøj Bycenter, der betjenes af store parkeringsarealer og S-togsstation. Ishøj har et udbygget sti- og vejsystem, hvor biler og de mere bløde trafikanter holdes adskilt.

Ishøj Kommune prioriterer erhvervslivet, og flere instanser tilbyder til sammen en bred pallette af ydelser til nystartede og etablerede virksomheder i kommunen, hvoraf Ishøj Erhvervskontor er en af dem. Erhvervskontoret har et tæt samarbejde med Ishøj Erhvervsforening og Erhvervskontaktudvalget, hvor Ishøj Erhvervskontor fungerer som sekretariat. Her arbejdes der for at skabe de bedst mulige rammer for vækst og udvikling af erhvervslivet i Ishøj Kommune. Et af tiltagene er erhvervsområdet Winthersminde, som er et erhvervsområde i Ishøj, der primært henvender sig til transport- og distributionsvirksomheder, og som er beliggende klos op ad motorvejen. Winthersminde er således perfekt placeret lige ved afkørslen til Motorring 4 (04) og tæt på motorvejene E20 og E47. Erhvervsområdet Winthersminde er forbeholdt transport- og distributionserhverv og produktionsvirksomheder med et betydeligt transportbehov. Infrastrukturen er god, foruden den korte afstand til motorvejsnettet, så ligger Winthersminde i gåafstand til bus og S-bus – 20 minutters kørsel til København – tre kilometer til S-tog og ligeledes tre kilometer til letbanen mellem Ishøj og Lyngby, når den står klar i 2023. IværksætterIshøj er et gratis tilbud til dig, der overvejer at blive selvstændig eller allerede har startet egen virksomhed. IværksætterIshøj tilbyder målrettet sparring og vejledning samt arrangementer til kommunens iværksættere, så går du og pønser på en ide eller er du allerede så småt i gang, og ønsker en at vende udfordringerne med, så kan du stille spørgsmål både før og efter start af virksomhed der. IværksætterIshøj inviterer hver måned (juli og december undtaget) til Åbent Netværk, der er målrettet alle nye og kommende virksomheder, og hvor det er muligt at blive en del af et aktivt iværksættermiljø, der gerne vil hjælpe og udvikle hinanden. På den åbne netværksdag kan du stille spørgsmål og vende dem sammen med Iværksætterkonsulenten og de øvrige deltagere. IværksætterIshøj holder til i Ishøj Centret, Store Torv, 2. sal. Der er ingen tilmelding, man møder bare op og deltagelse er gratis.

Læs mere om Ishøj på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal