arrow_upward

Hedehusene

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Hedehusene. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler med attraktiv placering – Hedehusene byder på det hele

Er du på udkig efter nye erhvervslokaler til din virksomhed? I så fald er du helt sikkert særlig opmærksom på beliggenheden, og i Nordøstsjælland finder du en stationsby med en helt ideel location. Hedehusene ligger nemlig lige på banestrækningen mellem Roskilde og København, hvorfor du hurtigt vil kunne komme både til og fra byen. Dette er en kæmpe fordel som virksomhed, især hvis man hurtigt har brug for at komme ud til sine kunder til diverse møder. Hedehusene er en by, der hører til Region Hovedstaden, og den ligger i Høje-Taastrup Kommune. Den fungerer som en såkaldt satellitby til Hovedstadsområdet, som er en betegnelse for en by-udvidelse, der har sit helt eget forretningsliv, selvom den er knyttet til en større by, og der bor 12.000 indbyggere i Hedehusene.

 

Naturskøn location – Hedehusene kombinerer skønne naturområder med handel

Byen opstod i sin tid ved den allerførste jernbanestrækning mod Vestsjælland fra København, og det var især inden for landbrug, håndværk, industri, handel og transport, at Hedehusenes indbyggere arbejdede. I dag er byen en forholdsvis stor by, der er sammensat af forstæderne Fløng, Baldersbrønde og Kallerup, og det er Roskildevej, der er den allervigtigste handelsgade i byen. Der er desuden tale om en by, der formår at kombinere erhverv med natur, i og med at du finder spændende butikker i byen. Herudover finder du enestående naturområder i tidligere grusgravområder både vest og syd for byen.

Fra 1970’erne og op igennem 1980’erne er der kommet mange indvandrere til byen, og deres tilstedeværelse har sat sit præg på forretningslivet og gjort det meget differentieret. 

En by med masser af puls – oplev spændende forretninger og restauranter

Hedehusene emmer af gammel historie og nostalgi, og der ligger bl.a. en gammel runesten i byen, en gammel kirke og gamle Hedehuse. Herudover er der også en skole, et hotel, en kro og en station. Ydermere finder du i byen en spændende forretningsgade, og det er i dag muligt at finde alverdens forretninger, så du vil med garanti kunne få dækket dine behov.

Hedehusene er en by med masser af puls og liv, og der afholdes blandet andet marked den første torsdag i hver måned. Den store hovedgade er byens samlingspunkt, hvor du kan opleve masser af liv på stationspladsen samt mange spændende forretninger og restauranter. Det er således det oplagte sted at købe erhvervslokaler, da byen har en optimal location. Hedehusene huser rigtig mange virksomheder, og byen giver således dit firma spændende muligheder.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal