arrow_upward

17 erhvervslokaler: Greve

I sin kommuneplan fastslår Greve sine fremtidige mål om at tiltrække nye virksomheder inden for clean-tech, logistik, handel, IT og computerspil, at udvikle og markedsføre sine eksisterende erhvervsområder samt etablere flere videnstunge kontor- og servicevirksomheder....Læs mere

Opret en søgeagent

Snart kan borgere og virksomheder, der drives fra erhvervslokaler her i byen, glæde sig til en moderne, lys og venlig Greve Station. Stationspladsen og busholdepladsen gennemgår de kommende år en gennemgribende renovering. I Greve Kommune er der tre S-togstationer, Hundige (i nord), Greve (midt) og Karlslunde (i syd). Alle buslinjer, som kører i Greve Kommune, kører til og fra en eller alle tre nævnte S-togstationer. Køreplanerne for busserne er i dag digitaliseret, og her et kort over Greves buslinjer. Greve Kommune tilbyder også flexturer. En Flextur er ikke som en almindelig bustur. Det er en tur, du bestiller på det tidspunkt, du ønsker. En Flextur har ingen fast køreplan, og du bliver hentet ved kantstenen af en minibus eller en taxa, selvom det er ikke taxakørsel. Du kører ofte sammen med andre, der også har bestilt kørsel. Så du kører ikke nødvendigvis den direkte vej, men betaler naturligvis kun for den direkte afstand til din destination. Startgebyret er 24 kroner, som dækker de første fem kilometer, herefter koster det seks kroner per kilometer. Kørslen skal bestilles senest to timer før opsamling, og turen kan bestilles og betales på internettet. Børn under 12 år (uden følgeskab af en voksen) betaler halv pris. Få mere at vide om Flextur på Movia. (red.: Greve Kommune indstillede flextursløsningen i oktober 2016). Hertil kommer, at Greve har gode veje og stier, og kommunen ligger godt både i forhold til Københavns Indre By, motorvejsnettet og den offentlige trafik. Kommunens bolig- og erhvervsområder ligger desuden tæt på Køge Bugt-motorvejen. Kommunens eget trafiksystem er præget af, at biltrafik og de bløde trafikanter er adskilt. Et veludviklet sammenhængende stisystem på cirka 90 kilometer gør, at børn og andre bløde trafikanter kan færdes sikkert i trafikken til og fra skole og erhvervslokaler

Med en beliggenhed tæt på motorvejen og med kun tyve minutter til Indre By og København Lufthavn er Greve et oplagt sted at holde små og store møder, kurser og konferencer. I ErhvervsCentret, der ligger på Korskildelund i et af Greves attraktive erhvervsområder lige ud til Køge Bugt motorvejen, kan du afholde møder i professionelle omgivelser. Og på Tune Kursuscenter, der har bevaret sin autentiske og historiske charme, kan du holde møder i et hyggeligt og uformelt miljø. Opholdet kan kombineres med en middag på en af de centrets restauranter eller med et besøg på et af de lokale museer, som også tilbyder skræddersyede oplevelses- og eventpakker til erhvervslivet. Erhvervslokaler anvendes til industri, service og øvrige erhverv, og de erhvervslokaler, hvorfra du driver din virksomhed, har betydning for din kommende virksomheds omsætning, vækstpotentiale og profilering, hvorfor der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du er på jagt efter erhvervslokaler i Greve Kommune. Din virksomheds beliggenhed og omgivelser er en del af gesjæftens ansigt udadtil, og kan dermed være med til at styrke virksomhedens image. Derfor bør du overveje, om de erhvervslokaler, du har i kikkerteren, sender det signal, du ønsker. Erhvervslokalernes placering, størrelse samt interiør skal være i overensstemmelse med dit brand, og de valgte erhvervslokaler har desuden betydning for medarbejdertrivsel og dermed indirekte indflydelse på produktiviteten i din virksomhed. Dine erhvervslokaler skal endvidere være indrettet, så de svarer til din virksomheds behov, i forhold til funktioner og arbejdsgange. Og så skal de selvsagt være velfungerende, ligesom de tekniske installationer skal være i orden, så driften ikke forstyrres. Erhvervslokaler i Greve er hovedsageligt koncentreret omkring byens industrikvarterer og i Greve er din virksomhed centralt placeret i forhold til infrastruktur og rekruttering af nye medarbejdere. Lokalebasen er din nemme og direkte vej til det store marked for erhvervsejendomme til leje og salg i Greve.

Information om kommunal performance, indtægtsniveau og købekraft i Greve er relevant, når du er på udkig efter erhvervslokaler i Greve. Købekraften i Greve er god, og den disponible indkomst i kommunen indtager en 85. plads i en sammenligning af alle 98 danske kommuner (hvor placering 98 er den højeste), foretaget af Danmarks Statistik. Ifølge denne oversigt er den årlige disponible gennemsnitsindkomst i Greve Kommune 233.678 kroner (2014). Den disponible indkomst det beløb, en person har tilbage til forbrug eller opsparing efter betaling af direkte skatter, arbejdsmarkedsbidrag, underholdsbidrag og renteudgifter. Greve er en erhvervskommune, og driver du virksomhed fra erhvervslokaler her i byen, så er omsætnings- og vækstpotentialet godt. Uanset om din virksomhed er ny eller etableret spiller forhold som udvikling, kommunal performance og rammebetingelser en vigtig rolle, når du overvejer at drive virksomhed fra erhvervslokaler i strandbyen. Dansk Industri har siden 2010 sammenlignet det lokale erhvervsklima i landets 98 kommuner. I sammenligningen vurderer DI kommunal performance på baggrund af faktorer som rammevilkår, infrastruktur og transport, arbejdskraft, kommunal sagsbehandling, skatter, afgifter og gebyrer, fysisk placering, brug af private leverandører, kommunens image, velfærdsservice samt information og dialog med kommunen, hvilket giver en samlet placering og overordnet vurdering af kommunernes erhvervsvenlighed.

Greve Kommune er et godt sted at drive virksomhed. I 2010 og 2011 blev Greve af Dansk Industri kåret som den mest erhvervsvenlige kommune i Region Sjælland, og i 2014 som den mest erhvervsvenlige kommune på hele Sjælland. I både 2011 og 2014 var Greve endvidere den kommune i Danmark med de bedste kommunale rammevilkår. Der er mange gode grunde til kåringerne, herunder høj erhvervsvenlighed og gode rammevilkår, fokus på klima og energi, central beliggenhed, en velfungerende infrastruktur, attraktive og motorvejsnære erhvervsarealer, kompetent og fleksibel arbejdskraft, hurtig og professionel myndighedsbehandling, enkel samt hurtig etableringsproces. Herudover har Greve Kommune øget indsatsen på serviceområdet og udformet et serviceløfte, som består af 12 punkter, der danner rammerne for, hvordan kommunen vil levere god service til virksomhederne. Det betyder, at kommunen er proaktiv og sætter sig ind i virksomhedernes behov, at der samarbejdes med virksomhederne om de bedste løsninger, og at kommunen er i dialog med. Herudover afstemmes forventninger og det er let at finde relevant information. Med erhvervslokaler beliggende i Greve, kan det give god mening at blive en del af et lokalt erhvervsnetværk og på den måde få adgang til samhandel og sparring med de øvrige medlemsvirksomheder, her er GreveSolrødErhverv en oplagt mulighed. Den lokale erhvervsforening har omkring 250 medlemmer og henvender sig til virksomheder i Greve og Solrød kommuner og omegn. Erhvervsforeningen holder morgennetværksmøder en gang om måneden med oplæg, foredrag, virksomhedsbesøg med videre.

star
star
star
star
star
4.0 ud af 5 / 7 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage