arrow_upward

33 erhvervslokaler: Herlev

Herlev prioriterer at være en moderne kommune med en robust, fremtidsrettet samt først som sidst flerstrenget erhvervsstruktur med overordnede krav til bæredygtighed og stationsnærhed. Herlev huser en række veletablerede erhvervsområder - de største er områderne...Læs mere

Opret en søgeagent

Erhvervslokaler findes i utallige størrelser og med vidt forskellig indretning. På Lokalebasen.dk kan du hurtigt få et overblik over de ledige erhvervslokaler og danne dig et indtryk af, hvad de forskellige lokaler egner sig til. Der er forskellige forhold, man bør tage i betragtning, alt efter hvilken virksomhed der skal flytte ind i erhvervslokalet. Eksempelvis er beliggenheden med til at skabe virksomhedens image. Ligeledes har indretningen af erhvervslokalet betydning for, hvilke signaler man sender, og ydermere har omgivelserne betydning for, om medarbejdere og kunder befinder sig godt. Alle lokaler har sine egne fordele, men fælles for dem alle er, at de selvfølgelig skal være godkendt til erhverv.

Herlev er en særdeles erhvervsvenlig kommune. 70 procent af virksomhederne i byen anbefaler andre virksomheder at placere sig i kommunen. Og noget tyder på, at netop dét er tilfældet. En undersøgelse viser nemlig, at Herlev indtager førstepladsen i Danmark, når man ser på, hvor mange nye virksomheder, der bliver etableret inden for handel, kontor og administration. Kategorien, der måles i erhvervskvadratmeter, er vokset med fornemme 36 procent i perioden fra 2011 til 2014. Virksomheder stiller hele tiden nye krav til erhvervslokaler og deres omgivelser, og her frister Herlev blandt andet med velegnede erhvervslokaler og gode vilkår for både iværksættere og mere etablerede forretningsdrivende. Den nyeste lokalplan sikrer vækst i området omkring den gamle Posthusgrund, hvor der er planlagt nyt byggeri, der skal rumme både boliger og erhvervslokaler.

Tilkomsten af det store handelsmiljø, BIG Shopping Herlev, har med det tocifrede antal erhvervslejemål skabt arbejdspladser. De ekstra store forretninger tilhører alle nogle af de kæder, der har flest butikker i Danmark. Filosofien bag centeret er, at man skal kunne få stort set alt, så ud over dagligvareforretninger er der mulighed for at shoppe løs i alt fra H&M til Kop&Kande. Selvfølgelig er der også adskillige industrivirksomheder, der huser erhvervslokaler i Herlev. En af de globale er ConvaTec, der har sit danske hovedkvarter i byen. Plastvirksomheden producerer produkter, der primært bliver benyttet inden for medicinalindustrien. For nylig ekspanderede ConvaTec med en ny produktionslinje og ansatte 10 nye medarbejdere.

star
star
star
star
star
4.6 ud af 5 / 5 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage