arrow_upward

Kongens Lyngby

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Kongens Lyngby. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Attraktive erhvervslokaler til leje i Kgs. Lyngby

Kgs. Lyngby har den helt ideelle placering, når det kommer til erhvervslokaler, i og med at byen er placeret tæt på hovedstaden, og herudover har bydelen et omfattende erhvervsliv, der giver din virksomhed en masse spændende muligheder. Kgs. Lyngby er lokaliseret i den nordlige del af Storkøbenhavn, og der er herfra mange måder at komme hurtigt ind til Københavns centrum på. Der løber bl.a. flere motorveje tæt ved, og der er også et stort antal toge og busser. Det gør, at Kgs. Lyngby er en utrolig attraktiv by at drive virksomhed i, i og med at denne gode infrastruktur betyder, at man nemt kan komme både til og fra byen, og det gør desuden, at byen er populær at bo i, hvorfor der altid er mange tilflyttere.

Kgs. Lyngby har den helt rette beliggenhed  

Kgs. Lyngby er særligt kendetegnet ved, at en lang række store virksomheder har hovedkontor i byen, og der er her tale om virksomheder inden for stort set alle typer erhverv. Det betyder således, at Kgs. Lyngby formår at byde alle brancher velkommen, ligegyldigt om du har et ingeniørfirma, en kemivirksomhed eller noget helt tredje. Ydermere er byen særligt attraktiv, når det kommer til detailhandel, og det er primært i storcenteret og i hovedgaden, at du finder en lang række butikker og forretninger inden for dette felt. Der er således ingen tvivl om, at Kgs. Lyngby har den helt rette beliggenhed, når det kommer til lokaler til leje til erhvervsmæssigt brug, i og med at du her som virksomhed vil få mange spændende muligheder.

Hjem for uddannelsesinstitutioner og større danske virksomheder

Kgs. Lyngby er desuden kendt for at være hjem for mange danske uddannelsesinstitutioner, herunder et universitet og flere skoler. Det har den effekt, at der altid er mange børn og unge i byen, hvilket er med til at skabe stor aktivitet og masser af liv. Herudover byder byen også på et rigt og omfattende foreningsliv, som er med til at skabe et stærkt sammenhold i byen, hvilket igen er medvirkende til, at det er meget populært at flytte til Kgs. Lyngby. Ydermere skal det også nævnes, at der er masser af mulighed for at opleve en lang række kulturtilbud her, hvilket igen er med til at gøre Kgs. Lyngby til en livlig og spændende forstad, som har meget at byde på.

Ønsker du at leje lokaler til erhvervsmæssigt brug, er der således ingen tvivl om, at Kgs. Lyngby er det helt rette sted. Den gode infrastruktur gør, at det er utroligt nemt at komme hurtigt både til og fra byen, og herudover har en lang række virksomheder hovedkontor her. Det gør, at byen tilbyder en helt masse muligheder, og herudover er der tale om en moderne forstad i udvikling grundet de mange uddannelsesinstitutioner.

Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal