arrow_upward

6 erhvervslokaler: Odense C

Denne liste viser ledige erhvervslokaler til leje i Odense C. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede erhvervslejemål. Klik på lokaler i listen for at se detaljer.Læs mere

Opret en søgeagent

Find nemt dit nye erhvervslejemål i Odense

Her på Lokalebasen.dk finder du en lang række af de eftertragtede erhvervslejemål Odense kan byde på. Vi tilbyder et stort udvalg af lejemål til både kontor, lager og butik. Uanset hvilken forretning, du ønsker at starte op eller flytte til Odense, finder du attraktiv erhvervsudlejning i Odense her på siden. Det er vigtigt, at du placerer din virksomhed i et passende erhvervslejemål, så den daglige drift kan fungere så optimalt som muligt. Du skal både overveje geografisk placering, husleje, infrastruktur og offentlig transport, når du søger erhvervslejemål i Odense. I denne guide kan du læse mere om vores store udvalg af erhvervslejemål, samt hvilke overvejelser du bør gøre dig, når du skal i gang med at drive virksomhed i Fyns ”hovedstad”.

Det skal du huske, når du søger erhvervsudlejning i Odense

Når du navigerer igennem markedet for erhvervselejemål i Odense, er det vigtigt at gøre dig en række essentielle overvejelser. Først og fremmest skal du kende din virksomheds behov, før du kan vælge det helt rette erhvervslejemål i Odense. Skal du drive en butik, bør du kigge efter nogle af de mere befærdede områder i Odense C, hvor store grupper af potentielle kunder hver dag kommer forbi. Herudover kan infrastruktur også være en væsentlig faktor at medregne i dit valg af lejemål. Når du skal starte virksomhed i Odense, kan du ydermere drage nytte af de mange fordele, som de lokale netværk og udviklingsinstanser stiller til rådighed. Odense Business Task Force anbefaler og kæmper eksempelvis for en øget indsats for bl.a. virksomheder inden for sundheds-, IT-, velfærds- og robotteknologi. Netværk såsom Udvikling Fyn, E-Business Fyn og InnoVirk skaber rammerne for nye og langsigtede, professionelle relationer, som du kan bruge til at udvikle, drive og vækste din forretning i Odense.

Erhvervslejemål i Odense giver muligheder

Odense er Danmarks tredjestørste by med hele 173.814 indbyggere og ligger centralt placeret på Fyn, såvel som i landet generelt set. Dermed er der gode transportmuligheder for både dig selv, medarbejdere og kunder. Derudover har Odense den fordel, at den som by emmer af både kultur, et travlt forretningsliv og ikke mindst uddannelse. Du har med andre ord rig mulighed for at afsætte varer, hente kvalificeret arbejdskraft og skabe vækst i din virksomhed. Klik dig rundt på siden, eller filtrer din søgning i venstre side af skærmen. På den måde kan du målrette din søgning efter bestemte kriterier såsom areal, månedlig husleje og lejemålstype og hurtigt finde frem til det helt rigtige erhvervslejemål i Odense.

Erhvervslokaler til leje i Odense C

  • Mange gode lokaler
  • Central placering til resten af landet
  • God infrastruktur til og fra byen
star
star
star
star
star
4.3 ud af 5 / 4 stemmer
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Velegnet til café/restaurant
format_list_bulleted
apps
Vis antal
Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved at oprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen.dk trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen.dk på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage