Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontorhotel til leje på Park Alle 382, 2625 Vallensbæk

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Park Alle 382
2625 Vallensbæk
Areal
17 - 50 m²
Priser pr. måned
Leje inkl. drift, ekskl. forbrugIkke angivet
Pris pr. år:Ikke angivet
Samlet anslået pris pr. måned inkl. driftIkke angivet
AlarmsystemArkivrum
Bad og omklædningCatering
FitnessfaciliteterFælles kantine
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
HandikapvenligtParkeringspladser
RengøringTekøkken
WiFiÅbent 24/7
Område
2625 Vallensbæk
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S1721 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
143 m

Nyt kontorfællesskab

Workstation er en ny type kontorfællesskab, som er udviklet, bygget og indrettet med sigte på at skabe et arbejdsmiljø, som ligger et par niveauer højere end andre gennemsnitlige kontorfællesskaber. Workstation skal være et sted, hvor man har lyst til at arbejde og samtidig være en del af et dynamisk fællesskab. Vi har bygget større kontorer, indrettet i højere kvalitet og i det hele taget forsøgt at skabe grobund for et professionelt fællesskab. Det er svært at forklare essensen af Workstation og vort mål er da også, at du kontakter os for en fremvisning. Så kan du danne dit eget indtryk af, hvad Workstation står for.

Nemt og overskueligt

Vi har interviewet en række brugere af kontorfællesskaber og undersøgt hvad de værdsætter og hvad de er mindre tilfredse med. En af de ting som vi har fundet ud af er, at de fleste ikke bryder sig om ekstra betaling for alt lige fra parkering til mødelokaler. Derfor har vi valgt at sætte en fast All Inclusive Price som omfatter brug af mødelokaler, kaffe/the, internet, parkering etc. Man kender altså sine omkostninger og betaler kun ekstra for fx øl, vand, vin og frokost og kun for det reelle forbrug.

Kun kr. 3.495,- pr. arbejdsplads ex. moms

Normalprisen pr. arbejdsplads er kr. 3.995,- pr. måned men vi yder i en begrænset periode en First Mover Discount på kr. 500,- så prisen vil være kr. 3.495,- pr. måned. For at kunne afgøre om vores pris er fornuftig og konkurencedygtig, er du nødt til at komme forbi og foretage din egen vurdering af faciliteterne og af den samlede pakke. Vi mener dog, at vores kontorer er større og at vores pris er lavere i forhold til gennemsnittet. Og så har vi gjort lidt ekstra ud af indretning og valg af møbler, hvilket vi håber du vil fornemme, når du kigger forbi til en fremvisning.

6 m² fra kr. 495,- pr. måned

Workstation Warehouse er en integreret lager- og produktionsfacilitet som kun lejere i Workstation Office Community har adgang til. Vi tilbyder lager og lette produktionsfaciliteter til priser fra kr. 495,- pr. måned (6 m²). Lager- og opbevaringsrum fra 6 m² til 100 m² Direkte adgang fra Workstation Office Community Indgang via port Loftshøjde fra 3-8 meter Alarm inkluderet

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller