Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontorhotel til leje på Høje Taastrup Boulevard 53,1, 2630 Taastrup

Udlejet
oktober
Adresse (Se på kort):
Høje Taastrup Boulevard 53,1
2630 Taastrup
Areal
5 - 900 m²
Priser
Priser pr. m²
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Fælles kantineParkeringspladser
AlarmsystemAir condition
RengøringWiFi
Åbent 24/7Virtuelt kontor
Fælles mødelokalerTekøkken
Område
2630 Taastrup
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S129 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
153 m
 
S-tog
235 m
 
Tog
235 m

Kontorpladser i kontorhotel ved Taastrup Station

Vi er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 900m2 nyindrettet og professionelle omgivelser med lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Kontoret er indrettet i en særpræget og moderne stil. Der er et stort fælleskøkken og mødelokaler, der er til fri afbenyttelse i forbindelse med kurser, møder og arrangementer.

Når du er en del af huset står du ikke alene. Vi er klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår. Kontorhotelllet er en del af erhvervskvarteret Telebyen, hvor blandet andre DSB, Danske Bank og Telmore har deres hovedsæde.

Der er fremragende indkøbsmuligheder i de omkringliggende storcentre og det ligger tæt på Høje Taastrup station, hvorfra der er forbindelse med tog til hele København og Danmark. Derudover er der gratis parkering og tilkørsel til motorvej kun en kilometer væk.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller