Søg erhvervslokale i hele Danmark


Kontorhotel til leje på Industriholmen 82, 2650 Hvidovre

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Industriholmen 82
2650 Hvidovre
Areal
5 - 800 m²
Priser pr. måned
Leje inkl. drift, ekskl. forbrugIkke angivet
Pris pr. år:Ikke angivet
Samlet anslået pris pr. måned inkl. driftIkke angivet
Air conditionAlarmsystem
Fælles kantineFælles mødelokaler
KablingParkeringspladser
Post- og telefonservice Rengøring
TekøkkenToilet
VentilationVirtuelt kontor
WiFiÅbent 24/7
Område
2650 Hvidovre
Nærmeste annoncerede p-plads
DinParkering ApS1108 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
99 m

Kontorhotel i Hvidovre med masser af plads

Kontorhotellet i Hvidovre er klart til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores eftertragtede præsentable og professionelle omgivelser, hvor der er højt til loftet og lav husleje. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Alle vores kontorer, små og store, er lyse og indrettet med hæve-/sænkeborde, kontorstole, reoler og har lynhurtigt trådløst internet*. Hvis man ønsker, at sætte et præg på sit kontor tilbyder vi håndværkerhjælp til fordelagtige priser. Kontorhotellet har et smukt glas indgangsparti og er indrettet med stor kantine med plads til over 60 mennesker, som tilbyder frokostordning, og køkkenfaciliteter, der frit kan benyttes til møder og arrangementer. Der er udgang fra kantinen til et grønt gårdmiljø. Bygningen er indrettet med forskellige størrelser af møde og konference lokaler, som selvfølgelig står til fri afbenyttelse.

Når du er en del af kontorhotellet er du ikke alene. Vi står klar til at hjælpe med IT, revisorer og juridisk support, såfremt behovet opstår. Der er gratis parkering og ligger tæt på et centrum spækket med indkøbsmuligheder, 400 meter fra motorvejstilkørslen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Kontaktperson
René
phone Vis telefonnummer 53 53 17 17
email Vis e-mail rj@vxh.dk
Væxthuset
Udlejer
Væxthuset
Beliggenhed

Lignende kontorhoteller