arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontorhotel til leje på Gydevang 39-41, 3450 Allerød

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Gydevang 39-41
3450 Allerød
Areal
84 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift5.950 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift850 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:850 kr.
Drift / m² / år:248 kr.
A conto varme / m² / år:58 kr.
A conto vand / m² / år:43 kr.
A conto el / m² / år:86 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
AlarmsystemBemandet reception
Cafeteria / CateringElevator
Fælles loungeområdeFælles mødelokaler
HandikapvenligtParkeringspladser
RengøringTekøkken
WiFiÅbent 24/7
Energimærke
Afstand til offentlig transport
 
Bus
40 m

Kontorlejemål / kontorhotel i Nordsjælland, Allerød

Scandinavian Trade Building er et smukt 16.000 m2 stort arkitektonisk erhvervsbyggeri med både kontorer og lager beliggende i større erhvervskvarter i Allerød. Ejendommen fremstår eksklusiv og lejes ud til primært mindre virksomheder med selvstændige kontorlejemål fra 15 m2 og opefter.

Ejendommen byder bl.a. på receptionsservice, møde- og konferencefaciliteter, lækker kantineordning, fælles loungeområder samt en bred vifte af serviceydelser. Der er adgang til kontorerne døgnet rundt og 360 gratis parkeringspladser. Flyt ind i et kontor hvor indretningen er helt op til jer, eller lad os møblere det for dig. Overlad i øvrigt de praktiske opgaver som rengøring, mødeforplejning, bestilling af kontorartikler, pakkeforsendelse m.v. til os og brug din tid på de vigtige opgaver i din virksomhed.

Bliv en del af et dynamisk miljø med ca. 50 mindre virksomheder og endnu flere spændende mennesker, som brænder for deres forretningsområder.

Beliggenhed: Scandinavian Trade Building ligger i større erhvervskvarter - blot 2 km fra Allerød Station hvorfra buslinje 335 kører lige til døren. Få kilomenter til Hillerød motorvejen, Isterødvejen og Kongevejen. Der er 25 km (25 min.) til Rådhuspladsen i København.

Attraktiv firmaadresse Har du en virksomhed, hvor du ikke behøver fast kontor, men ønsker attraktiv og troværdig firmaadresse samt en adresse til at modtage post og evt. afholdelse af kundemøder, så kan vi tilbyde et virtuelt kontor. Se hjemmeside stb.dk.

10 gode grunde til at arbejde her: - Receptionsservice (bl.a. kundemodtagelse og posthåndtering) - Adgang hele døgnet - Kantine og frokostordning - It-support og internet - Rengøring - Restaurant - Auditorium og mødefaciliteter - Netværksgruppe - 350 gratis parkeringspladser - Lagerfaciliteter

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller