arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontorhotel til leje på Åløkke Alle 5-7, 5000 Odense C

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Adresse (Se på kort):
Åløkke Alle 5-7
5000 Odense C
Areal
20 - 250 m²
Priser
Priser pr. m²
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Bemandet receptionCafeteria / Catering
Fælles mødelokalerParkeringspladser
WiFiÅbent 24/7
Område
5000 Odense C
Nærmeste annoncerede p-plads
EUROPARK A/S192 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
79 m

Hurtigt, nemt, fleksibelt og omkostningsbesparende kontorhotel

Uanset om din virksomhed blot kræver et skrivebord, eller flere hundrede kvadratmeter lokale, er dette kontorhotel en rigtig og billig løsning for dig. Kontorhotellet tilbyder individuelle og fleksible løsninger til attraktive priser, til både kontorer, liberale erhverv og servicefag.

Ved at vælge dette kontorhotel i Odense, opnår du øjeblikkeligt fordelene ved at kunne etablere virksomhedens kontorfaciliteter på kort tid. Her får du en nem og overskuelig kontrakt på fleksible betingelser, som det er let at lægge budget efter. Endvidere er der grobund for et godt og konstruktivt netværk i forhold til øvrige lejere i huset.

Kontorhotellet er såkaldt non-branded, det vil sige uden kontorhotellets logoer, brochurer mv. Der er lagt vægt på at styrke den enkelte virksomheds profil, således man kan betragte kontorhotellets, samt det private areal man råder over, som virksomhedens eget kontordomicil.

Ved at placerer din virksomhed i kontorhotellet får du en central og attraktiv beliggenhed i Odense C til en yderst fordelagtig kvadratmeterpris, som ydermere inkludere alle forbrugsudgifter, samt fri benyttelse af fællesfaciliteter. Adressen har gode tilkørselsforhold, mere end 150 P. pladser, handicapvenlig adgang til bygningen, lyse og kundevenlige lokaler, samt gode fællesfaciliteter mv.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorhoteller