arrow_upward

København S

Denne liste viser ledige kontorhoteller til leje i København S. Du kan justere din søgning ved bl.a. at angive pris og størrelse på ønskede kontorhotel. Klik på kontorfællesskaber i listen for at se detaljerLæs mere

Opret en søgeagent

Vælg en god placering til kontorfællesskabet – København S er en del af Danmarks hovedstad

Placeret i Danmarks største by samt hovedstad er København S det perfekte område at placere sit kontorfællesskab eller indgå i et. Områdets popularitet tydeliggøres idet, det er en del af Danmarks mest folkerige kommune – nemlig Københavns Kommune. Populariteten er blot en af de fordele, der eksisterer ved at have kontorfællesskab i København S. Andre fordele er de gode transportmuligheder samt kommunens store fokus på et voksende, stærkt og attraktivt erhvervsliv.

Københavns Kommune skaber god grobund for erhvervsdrivende i København S

Et af de fokusser, som Københavns Kommune vægter højt, er erhvervslivet. Der sættes hvert år nye mål, der skal medvirke til at gøre Købehavn til en endnu mere attraktiv erhvervsby. Dette gælder både for nystartede, etablerede og store internationale virksomheder. Dette fokus gør det yderst populært at være erhvervsdrivende i København, herunder også i København S. Denne popularitet medvirker til voksende muligheder for at skabe nye samarbejdspartnere og for at få eksterne input, der kan bidrage positivt til de pågældende virksomheder. På denne måde skaber fokusset på erhvervslivet fordele for virksomheder, der er en del af kontorfælleskaber, som er placeret i København S.

Kom nemt til og fra kontorfællesskabet

De gode transportmuligheder gør det nemt og hurtigt at komme til og fra kontorfællesskabet i København S. Med blot 18 minutters kørsel i bil eller 30 minutter med offentlig transport, er det let at komme ud til området fra Københavns hovedbanegård eller omvendt. Fra Københavns hovedbanegård er det muligt både at benytte sig af bus, tog, metro, S-tog eller taxa, uanset hvor man skal hen, eller hvor man kommer fra som medarbejder, besøgende, leverandør eller lignende. Hvis man ikke i forvejen er bosat i Københavnsområdet, men eksempelvis kommer vestfra, er der ligeledes mange muligheder for at komme ind til København S. Der foreligger både muligheden for at bruge den offentlige transport, men hvis man er kørende privat, skal man blot følge Rute 21 på Holbækmotorvejen, der leder ind til København S.

De mange muligheder, der findes i og omkring København S, skaber desuden muligheden for, at medarbejdere vælger at flytte hertil på egen opfordring, hvilket kan gavne virksomheden.

København S er det perfekte område for erhvervsdrivende, der ønsker et kontorfællesskab, som er placeret et sted med stabile transportmuligheder samt med muligheden for at blive en del af et populært område med et voksende erhvervsliv, der skaber grobund for nye samarbejdspartnere, eksterne input og vækst.

Læs mere om København S på WikiEstate
Din søgning gav ingen resultater
Sorter efter
Vis antal