Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Amaliegade 43, 1256 København K

Adresse (Se på kort):
Amaliegade 43
1256 København K
Areal
182 m²
Priser
Leje pr. måned13.271 kr.
Leje pr. m²/ år875 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:875 kr.
Drift / m² / år:504 kr.
A conto varme / m² / år:211 kr.
Priser pr. år
Leje / årIkke angivet
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & driftIkke angivet
Energimærke
Område
1256 København K
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK349 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
218 m
 
S-tog
768 m
 
Tog
768 m

Unikt lejemål i Frederiksstaden

I denne monderne ejendom, ligger dette smukke leje­mål med mange muligheder. Lejemålet vil være ideelt til både kontor og butik.

Forhus og sidehus påbegyndt omkring 1790 af mu­rermester Johan Martin Quist og fuldført 1792-1793 af tømrermester Andreas Hallander. Greven Cay Revent­low havde adresse her i årene 1802-1803

Amaliegade 43 falder smukt ind med de meget ældre ejendomme i området, selvom denne må betegnes som nybyggeri i forhold til meget af det øvrige byggeri i nærheden.

Det betyder dog ikke, at man ikke får en mondæn adresse, smukke kontorer og klassisk og eksklusiv eksponering, for alt dette er bestemt essensen af Amaliegade 43, som er et besøg værd.Ejendommen har cykelparkering i baggården.

Lejemålet strækker sig gennem for- og baghus i en høj stueetage med adgang via det smukke ind­gangsparti, som entreres via den buede port.

Der er paneler på væggene og den oprindelige stil som den smukke, gamle ejendom har, er stadig en del af indretningen dog i et nyere udtryk.

Lejemålet indeholder alle de faciliteter man har brug for som moderne virksomhed og her får du mulighed for en sjældendt udbudt adresse tæt på alt i den eksklusi­ve bydel Frederiksstaden.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål