arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Kronprinsensgade 1, 3, + hems, 1114 København K

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Henning Kraaer
phone Vis telefonnummer
email
Henning Kraaer
Udbyder
Henning Kraaer
Adresse (Se på kort):
Kronprinsensgade 1, 3
1114 København K
Areal
126 m²
Priser
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.387 kr.
Drift / m² / år:363 kr.
Priser pr. år
Leje / årKontakt udbyder
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / årKontakt udbyder
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Område
1114 København K
Nærmeste annoncerede p-plads
Q-Park Operations Denmark A/S67 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
185 m
 
Metro
439 m
 
S-tog
538 m
 
Tog
538 m

Lækkert kontor med adgang til kæmpe terrasse

Smukt lejemål! Til omgående overtagelse

126 m2 kontor midt i Københavns centrum udlejes til omgående overtagelse eller efter aftale. Som lejer har man adgang til større fælles tagterrasse.

Lejemålet, der er beliggende på 3. sal samt en indskudt etage. Lejemålet er beliggende med bylivet som nærmeste nabo. 

Der er et dejligt lysindfald fra de mange vinduespartier, hvilket bidrager til et godt arbejdsmiljø. Dette lejemål egner sig perfekt til den mindre, kreative virksomhed, der ønsker en central og charmerende beliggenhed. 

Ejendommen er beliggende på en af de bedste adresser i Indre by tæt på Kongens Have og Gothersgade. Kronprinsensgade er en del af det gamle Købmager Kvarter i Indre by, og er i dag et af de mest populære områder for anerkendte butiks brands og restaurationer. Ejendommen ligger nær offentlig transport ved Nørreport. 

Lad os fremvise dette yderst fine lejemål for dig. 
email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage