arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på H.C. Andersens Boulevard 9-11, 1. sal, 1553 København V

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Mads Jarlshøi
phone Vis telefonnummer
email
M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Udbyder
M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Adresse (Se på kort):
H.C. Andersens Boulevard 9-11, 1. sal
1553 København V
Areal
200 - 546 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift25.000 - 68.250 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.500 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.500 kr.
Drift / m² / år:304 kr.
A conto varme / m² / år:128 kr.
Priser pr. år
Leje / år300.000 - 819.000 kr.
Drift / år60.800 - 165.984 kr.
A conto varme / år25.600 - 69.888 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift386.400 - 984.984 kr.
Arkiv- og lagerpladsBad og omklædning
CellekontorElevator
FibernetParkeringspladser
TekøkkenToilet
Åbent 24/7
Energimærke
Område
1553 København V
Nærmeste annoncerede p-plads
Ejendomskontoret85 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
51 m
 
S-tog
330 m
 
Tog
330 m
 
Metro
732 m

Unikke lokaler ved Rådhuspladsen under totalistandsættelse

ERHVERVSLEJEMÅL I SÆRKLASSE

Moderne lokaler udlejes til erhverv i en smuk, klassisk københavner-bygning med en beliggenhed i særklasse. Lejemålene består af flere hundrede veludnyttede kvadratmeter samlet på første sal i indbydende lokaler med et lækkert lysindfald, der kan lejes samlet eller hver for sig.

I en charmerende, herskabelig byg¬ning udlejes flere erhvervslejemål med en sjælden kombination af høj kvalitet, fantastisk beliggenhed og spændende indretningsmuligheder.

Fra stueetagens to indgangspartier træder du lige ind i smukke vel¬holdte opgange med de originale detaljer bevaret.

INDBYDENDE LOKALER

Alle lokaler på første sal er åbne og indbydende med et samlet areal på 546 m2, men kan opdeles efter behov, dog minimum 200 m2. Kon¬torerne fremstår stilrene og har et fantastisk lysindfald fra de klassiske vinduespartier.

Lokalerne undergår i øjeblikket en større istandsættelse, der giver kun¬den mulighed for indretning, opde¬ling og anden tilpasning efter eget ønske.

Den smagfulde modernisering af lokalerne sker med respekt for ejen¬dommens oprindelige stil – både udadtil i sammenhæng med facadens unikke arkitektoniske detaljer og indadtil i forhold til de originale trædøres fine udskæringer. Det er en række yderst spændende lejemål med plads til nye indret¬ningsidéer samt særlige behov og ønsker, som lejer kan have i forhold til dekoration, indretning og funktio¬nalitet.

IDEEL EKSPONERING FOR ERHVERVSDRIVENDE

Placeringen lige ud til en af Køben¬havns trafikale hovedpulsårer giver en ideel eksponering i forhold til kunder og forbipasserende. De kan med fordel udnyttes til at skabe et præsentabelt showroom eller et spændende storrumsmiljø til eksem¬pelvis bank, arkitektfirma eller anden kontorvirksomhed. Potentialet er stort.

Ejendommens øvrige erhvervslejere er veletablerede og har en lang historie i ejendommen.

P-PLADSER OG PULSERENDE BYLIV

Adgangen til det pulserende København er lige uden for vin¬duerne. Kunder og besøgende kan benytte sig af de parkeringspladser, som findes mellem bygningen og H. C. Andersens Boulevard, ligesom der også er mulighed for at leje en fast parkeringsplads i gården.

UNIK FREMTONING

Lejemålene ligger i en flot, beva¬ringsværdig murstensbygning opført i 1895. Facadens rige arkitektoniske udsmykning med stukkatur er helt i tråd med de omkringliggende her¬skabelige bygninger. Bygningens karakteristiske tårn med kobber¬belagt tag og spir giver ejendommen en unik fremtoning, som langt de fleste vil lægge mærke til og huske. Alt i alt får man lokaler i absolut særklasse, som ligger attraktivt, lige¬som der er rig mulighed for at indfri særlige indretningsmæssige ønsker.

FAKTA • Unikke erhvervslejemål i hjertet af København • Yderst spændende lejemål med veludnyttede m2 • Flexibel indretning og størrelse efter egne behov • Moderne, indbydende og virkelig velholdte lokaler • Ideel til showroom, klinik eller kontor • Rig mulighed for at sætte sit eget præg på indretning og funktionalitet • Gode p-muligheder midt i København • En markant ejendom med tårn, som rigtig mange læg- ger mærke til.

BEDSTE BELIGGENHED MIDT I KØBENHAVN

Lejemålene har en synlig og meget attraktiv beliggenhed på H.C. Andersens Boulevard i det helt centrale København omgivet af historiske og markante bygninger. Ikke mindst Københavns Rådhus, der er et af byens vigtigste orienteringspunkter.

OPTIMAL EKSPONERING Der er aktivitet døgnet rundt i området, som huser en lang række prominente danske og internationale virksomheder, organisationer og hoteller. Placeringen på H.C. Andersens Boulevard garanterer også eksponering til potentielle kunder blandt de 60.000 bilister og 20.000 cyklister, som dagligt passerer forbi.

LEVENDE NÆRMILJØ Det levende nærmiljø tiltrækker mange besøgende. Få skridt fra lejemålene ligger de små gader i Latinerkvarteret omkring Studie¬stræde, som har Københavns mest spændende udbud af butikker, caféer og restauranter. Ørstedsparken, Københavns grønne hjerte, ligger lige rundt om hjørnet og er en solrig og velbesøgt oase om sommeren.

KNUDEPUNKT FOR OFFENTLIG TRANSPORT Lejemålene har en attraktiv placering i forhold til offentlig transport midt mellem S-togsstationerne Vesterport og Nørreport, der begge nås til fods på få minutter. Derudover nyder området godt af en lang række bus¬forbindelser, der forbinder Nørreport St., Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård. Etableringen af en metrostation i 2019 ved Rådhusplad¬sen fuldender områdets tilgængelig¬hed med offentlig transport.

LET ADGANG MED BIL Lejemålene er også lette at komme til med bil. H.C. Andersens Boule¬vard forbinder Amager med Indre by samt Frederiksberg og leder direkte videre til Ring 2 og Hillerød¬motorvejen.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål