Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på H.C. Andersens Boulevard 9-11, 1553 København V

info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udlejer
Kontakt udlejerclose
Order form shadow
Kontaktperson
Mads Jarlshøi
phone Vis telefonnummer 33 63 09 00
email Vis e-mail mj@mgh.dk
M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Udlejer
M. Goldschmidt Ejendomme A/S
Adresse (Se på kort):
H.C. Andersens Boulevard 9-11
1553 København V
Areal
100 - 546 m²
Priser
Leje pr. måned12.500 - 68.250 kr.
Leje pr. m²/ år1.500 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.500 kr.
Drift / m² / år:304 kr.
A conto varme / m² / år:128 kr.
Priser pr. år
Leje / år375.000 - 819.000 kr.
Drift / år76.000 - 165.984 kr.
A conto varme / år32.000 - 69.888 kr.
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift451.000 - 984.984 kr.
Bad og omklædningArkivrum
KablingToilet
KontorElevator
ParkeringspladserAir condition
Åbent 24/7Tekøkken
Lukkede kontorerOpbevaring
Energimærke
Område
1553 København V
Nærmeste annoncerede p-plads
Ejendomskontoret85 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
51 m
 
S-tog
330 m
 
Tog
330 m
 
Metro
732 m

Unik erhvervsejendom central beliggende tæt på Rådhuspladsen

ERHVERVSLEJEMÅL I SÆRKLASSE

Moderne lokaler udlejes til erhverv i en smuk, klassisk københavnerbygning med en beliggenhed i særklasse. Lejemålet består af flere hundrede veludnyttede kvadratmeter fordelt på en etage med flere indgange, som gør den let at opdele i indbydende lokaler med et lækkert lysindfald, der kan lejes samlet eller hver for sig.

I en charmerende, herskabelig bygning udlejes 100-546 m2 på første sal med en sjælden kombination af høj kvalitet, fantastisk beliggenhed og spændende indretningsmuligheder.

INDBYDENDE LOKALER Alle lokaler er åbne og indbydende med mulighed for istandsættelse og tilpasning efter ønske. Fra stueetagens indgangsparti træder du lige ind i velholdte omgivelser og et godt lysindfald. Lokalerne på første sal fremstår stilrene og har også et fantastisk lysindfald fra de klassiske vinduespartier. Kælderetagens lokaler er velholdte og funktionelle. Den smagfulde modernisering af lokalerne er sket med respekt for ejendommens oprindelige stil – både udadtil i sammenhæng med facadens unikke arkitektoniske detaljer og indadtil i forhold til de originale trædøres fine udskæringer. Det er en række yderst spændende lejemål med plads til nye indretningsidéer og særlige behov og ønsker, som lejer kan have i forhold til dekoration, indretning og funktionalitet.

IDEEL EKSPONERING FOR ERHVERVSDRIVENDE Placeringen lige ud til en af Københavns trafikale hovedpulsårer giver en ideel eksponering i forhold til kunder og forbipasserende. De kan med fordel udnyttes til at skabe et præsentabelt showroom eller et spændende storrumsmiljø til eksempelvis bank, arkitektfirma eller anden kontorvirksomhed. Potentialet er stort. Ejendommens øvrige erhvervslejere er veletablerede og har en lang historie i ejendommen.

P-PLADSER OG PULSERENDE BYLIV Adgangen til det pulserende København er lige uden for vinduerne. Kunder og besøgende kan benytte sig af de parkeringspladser, som findes mellem bygningen og H. C. Andersens Boulevard, ligesom der også er mulighed for at leje faste parkeringspladser i gården.

UNIK FREMTONING Lejemålene ligger i en flot, bevaringsværdig murstensbygning opført i 1895. Facadens rige arkitektoniske udsmykning med stukkatur er helt i tråd med de omkringliggende herskabelige bygninger. Bygningens karakteristiske tårn med kobberbelagt tag og spir giver ejendommen en unik fremtoning, som langt de fleste vil lægge mærke til og huske.

Alt i alt får man lokaler i absolut særklasse, som ligger attraktivt, ligesom der er rig mulighed for at indfri særlige indretningsmæksige ønsker.

FAKTA • Unikke erhvervslejemål i hjertet af København • Yderst spændende lejemål med veludnyttede m2 • Ideel eksponering ud mod Københavns pulserende byliv • Moderne, indbydende og virkelig velholdte lokaler • Ideel til showroom, bank eller kontor • Rig mulighed for at sætte sit eget præg på indretning og funktionalitet • Gode p-muligheder midt i København • En markant ejendom med tårn, som rigtig mange lægger mærke til.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udlejers kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål