arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Vesterbrogade 2A, 3., 1620 København V

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Nick Lautrup
phone Vis telefonnummer
email
Nybolig Erhverv København A/S
Udbyder
Nybolig Erhverv København A/S
Adresse (Se på kort):
Vesterbrogade 2A, 3.
1620 København V
Areal
344 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift54.467 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.900 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.900 kr.
A conto varme / m² / år:100 kr.
Priser pr. år
Leje / år653.600 kr.
Drift / årKontakt udbyder
A conto varme / år34.400 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & driftKontakt udbyder
Energimærkefritaget
Område
1620 København V
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK41 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
36 m
 
S-tog
313 m
 
Tog
313 m
 
Metro
931 m

Nyistandsat lejemål på Råhuspladsen

Nu kommer muligheden for at erhverve et nyistandsat lejemål på Rådhuspladsen, hvor lejer har mulighed for at sætte sit præg på indretningen. Lejemålet er beliggende på 3. sal i Richshuset, der er beliggende på hjørnet mellem Rådhuspladsen og Vesterbrogade.

Richshuset fra 1936 er en af Københavns mest markante erhvervsbygninger, kendetegnet ved hjørnetårnet med de forgyldte vejrpiger samt reklamer og logoer placeret på ejendommens facade og tag. Ejendommen er tegnet af Alf Cock-Clausen i Art Deco stil, og udsmykket af Einar Utzon-Frank som var fætter til arkitekten Jørn Utzon.

Det logistiske midtpunkt ved Rådhuspladsen gør lejemålet ideelt til virksomheden, hvis kunder eller ansatte har en stor værdi af den lette adgang til lejemålet, samt brandingværdien af en adresse på Rådhuspladsen.

Rådhuspladsen Metrostation forventes at åbne i 2019, og bliver en del af 17 nye metrostationer i København. Richshuset er en velfungerende ejendom med solide erhvervslejere, herunder advokatfirma, rejseselskab, kontorfællesskab, kaffebar, bar og pub. Fra det præsentable indgangsparti med skifergulve og lysekroner, er der adgang til lejemålet via den flotte originale trappe, eller med en af de 3 flotte nyere elevatorer, som sikrer niveaufri adgang til lejemålet.

Lejemålet er p.t. indrettet med flere kontorlokaler, men kan indrettes til mere åbent kontor, hvor der i rimeligt omfang kan opsættes gips eller glasvægge efter lejers behov. Lejemålet vil blive overtaget som nedenstående, hvor lejer har mulighed for indflydelse på indretning og materialer:

  • Ny gulvbelægning, nye lofter og loftslamper.
  • Nyt køkken.
  • Ventilation.
  • Vægge.

Der vil være mulighed for leje af skilteplads på ejendommens facade efter nærmere aftale med udlejer. Parkeringshusene Axel Tower eller Industriens Hus er beliggende blot 150 meter fra lejemålet. Kom og se lejemålet, og få ideer til, hvordan lejemålet kan tilpasses din virksomhed.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål