arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Kontaktperson
Hanne Poulsen
phone Vis telefonnummer
email
NCC Property Development A/S
Udbyder
NCC Property Development A/S
Adresse (Se på kort):
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg
Areal
400 - 1.300 m²
Priser
Leje pr. måned ex. drift46.667 - 151.667 kr.
Leje pr. m²/ år ex. drift1.400 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.400 kr.
Drift / m² / år:120 kr.
Priser pr. år
Leje / år402.000 - 1.980.300 kr.
Drift / år36.000 - 165.600 kr.
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift438.000 - 2.145.900 kr.
ElevatorFælles loungeområde
HandikapvenligtFælles mødelokaler
Bemandet receptionParkeringspladser
Cafeteria / CateringCafeteria / Catering
Tekøkken
Energimærke
Område
2000 Frederiksberg
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK15 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
94 m
 
Metro
120 m
 
S-tog
149 m
 
Tog
149 m

Flintholm Company House

Flintholm Company House har den travle Flintholm Station som nærmeste nabo, rummer 21.000 m² kontorer samt underjordisk parkering og derudover ca. 3.000 m² caféer og butikker. Der er direkte adgang til dagligvarebutikker fra perronniveau og til butikker og caféer fra Dirch Passers Allé.

Ejendommen er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter med alle de velkendte fordele i et NCC Company House® i form af fælles kantine med produktionskøkken, mødecenter og reception.

Af nuværende lejere kan nævnes tre pensionskasser, DEAS, Eon Danmark, Redmark Revision og CBS (Copenhagen Business School). De sidste ledige arealer kan indrettes til nye lejere på fire måneder.

NY BYDEL Området Flintholm Allé/Dirch Passers Allé i Frederiksberg Kommune er i den sidste fase af en vellykket og ambitiøs udviklingsplan med en god balance imellem boliger, butikker og erhvervsbyggeri og et stort kommunalt projekt med et kultur- og bevægelseshus, ”KU-BE”, samt en svømmehal umiddelbart nord for Metrolinien ved gang- og cykelbroen.

ALLE VEJE FØRER TIL FLINTHOLM Når den offentlige transport kører ofte og er tæt på, viser alle statistikker, at det bliver den foretrukne transportform, når man skal til og fra arbejdspladsen. Langt de fleste med ærinde til Flintholm Company House ankommer derfor med S-tog, Metro eller bus, da netop Flintholm Station har perfekte forbindelser i alle retninger, og da ejendommen nærmest er placeret på perronen.

Man kommer også nemt dertil med bil via Ring 2/Grøndals Parkvej eller inde fra city via Finsensvej. Der er parkering knyttet direkte til ejendommen og gratis offentlig parkering i lokalområdet.

De mange pendlere, der dagligt benytter stationen, og de mange beboere i området betyder, at der er liv i gadebilledet. I 2012 passerede det daglige passagerantal 35.000 på hverdage. Der ventes ca. 55.000 passagerer dagligt på hverdage, når området er færdigudviklet.

I dagtimerne kører Metro-togene (linje M1 og M2), og S-togene (Linje C, H og F) så hyppigt, at der i gennemsnit ruller et tog ind på stationen hvert eneste minut. Dertil kommer 38 busforbindelser i timen. Omlægning af busnettet i løbet af 2013 vil medføre, at der fremover bliver ca. 60 busafgange i timen.

8 min. med Metro til City 12 min. med S-tog til København H 23 min. med direkte Metro til lufthavnen Cykelafstand til City

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål