Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Dirch Passers Allé 56, 2000 Frederiksberg

Få mere information
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Jeg accepterer Lokalebasen.dk's betingelser
Order form shadow
Kontaktperson
Hanne Poulsen
phone Vis telefonnummer 40899383
email Vis e-mail hanpou@ncc.dk
NCC Property Development A/S
Udbyder
NCC Property Development A/S
Adresse (Se på kort):
Dirch Passers Allé 56
2000 Frederiksberg
Areal
630 - 8.000 m²
Priser
Leje pr. måned68.250 - 900.000 kr.
Leje pr. m²/ år1.300 - 1.350 kr.
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.300 - 1.350 kr.
Priser pr. år
Leje / år819.000 - 10.800.000 kr.
Drift / årIkke angivet
A conto varme / årIkke angivet
A conto vand / årIkke angivet
A conto el / årIkke angivet
Årlig leje & drift819.000 - 10.800.000 kr.
ElevatorFælles kantine
AlarmsystemHandikapvenligt
Fælles receptionFælles mødelokaler
Tekøkken
Energimærke
Område
2000 Frederiksberg
Nærmeste annoncerede p-plads
ONEPARK56 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
208 m
 
Metro
225 m
 
S-tog
262 m
 
Tog
262 m

Kontorbygning ved Flintholm

Lige ved siden af Flintholm Company House I er vi i gang med udviklingen af Flintholm Company House II. Projektet er tegnet af Vilhelm Lauritzen Arkitekter med alle de velkendte fordele i et Company House® i form af fælles kantine med produktionskøkken, mødecenter og reception. Projektet vil også kunne opføres som domicil til en enkelt virksomhed.

Flintholm Company House II vil være den sidste nye kontorbygning, der kan opføres i området, med en beliggenhed tæt op ad Flintholm Station.

NY BYDEL Området Flintholm Allé/Dirch Passers Allé i Frederiksberg Kommune er i den sidste fase af en vellykket og ambitiøs udviklingsplan med en god balance imellem boliger, butikker og erhvervsbyggeri og et stort kommunalt projekt med et kultur- og bevægelseshus, ”KU-BE”, samt en svømmehal umiddelbart nord for Metrolinien ved gang- og cykelbroen.

ALLE VEJE FØRER TIL FLINTHOLM Når den offentlige transport kører ofte og er tæt på, viser alle statistikker, at det bliver den foretrukne transportform, når man skal til og fra arbejdspladsen. Langt de fleste med ærinde i området ankommer derfor med S-tog, Metro eller bus, da netop Flintholm Station har perfekte forbindelser i alle retninger.

Det er også nemt at komme dertil med bil via Ring 2/Grøndals Parkvej eller inde fra city via Finsensvej. Der er parkering knyttet direkte til ejendommen og gratis offentlig parkering i lokalområdet.

De mange pendlere, der dagligt benytter stationen, og de mange beboere i området betyder, at der er liv i gadebilledet. I 2012 passerede det daglige passagerantal 35.000 på hverdage. Der ventes ca. 55.000 passagerer dagligt på hverdage, når området er færdigudviklet.

I dagtimerne kører Metro-togene (linje M1 og M2), og S-togene (Linje C, H og F) så hyppigt, at der i gennemsnit ruller et tog ind på stationen hvert eneste minut. Dertil kommer 38 busforbindelser i timen. Omlægning af busnettet i løbet af 2013 vil medføre, at der fremover bliver ca. 60 busafgange i timen.

8 min. med Metro til City 12 min. med S-tog til København H 23 min med direkte Metro til lufthavnen Cykelafstand til City

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål