arrow_upward

Søg erhvervslokale i hele Danmark

arrow_drop_up

Kontor til leje på Nimbusparken 24 2. sal, 2000 Frederiksberg

Få mere information
info
Hvad bruges dine oplysninger til?
Order form shadow
Anmod om fremvisning
Anmod om fremvisning close
event
Order form shadow
Kontakt udbyder
Kontakt udbyderclose
Order form shadow
Jesper Norgart
Kontaktperson
Jesper Norgart
phone Vis telefonnummer
email
Lintrup & Norgart A/S
Udbyder
Lintrup & Norgart A/S
Adresse (Se på kort):
Nimbusparken 24 2. sal
2000 Frederiksberg
Areal
443 m²
Priser
Priser pr. m²
Leje / m² / år:1.150 kr.
Drift / m² / år:245 kr.
A conto varme / m² / år:85 kr.
Priser pr. år
Leje / år1.219.000 kr.
Drift / år259.700 kr.
A conto varme / år90.100 kr.
A conto vand / årKontakt udbyder
A conto el / årKontakt udbyder
Årlig leje & drift1.568.800 kr.
ElevatorParkeringspladser
Tekøkken
Energimærke
Område
2000 Frederiksberg
Nærmeste annoncerede p-plads
ParkZone A/S151 m
Afstand til offentlig transport
 
Bus
104 m
 
Metro
435 m
 
S-tog
772 m
 
Tog
772 m

Moderne og fleksibelt kontor centralt på Frederiksberg

  • 443 m² lyst og imødekommende lejemål opført i gode materialer
  • Arealeffektive lokaler (15 m² pr. medarbejder)
  • Personelevator til etagerne
  • Gode muligheder for leje af parkeringspladser
  • Velbeliggende i forhold til offentlig transport samt kørsel i bil

Effektive kontorlejemål tæt på offentlig transport

På den tidligere industrigrund mellem Finsensvej og Peter Bangs Vej blev de legendariske Nimbusmotorcykler produceret frem til 1959 og de velkendte Nilfsk støvsugere frem til 1995.

Den centrale placering på Frederiksberg giver nem adgang til offentlig transport, samt et bredt udvalg af dagligvarebutikker og hyggelige cafeer. Fasanvej og Lindevang metro og Peter Bangs Vej station ligger alle indenfor blot 10 minutters gang, ligesom der er gåafstand til Frederiksberg Have.

Fra den flotte nyrenoverede trappeopgang kan man tage personelevator til 2. sal, hvor lejemålet ligger. Her fordeler 1.060 m² veludnyttet kontor sig på ca. 50 arbejdspladser i en kombination af storrum og individuelle kontorer i varierende størrelser. Herudover er der etableret flotte lyse mødelokaler med glasvægge,som giver et transparent og naturligt kontormiljø.

email
Interesseret? Modtag gratis information om dette lejemål

Du kan gratis og uforpligtende modtage information om dette lejemål via e-mail. Så har du udbyders kontaktinformation ved hånden inden for kort tid. Klik på knappen herunder og udfyld kontaktformularen.

Beliggenhed

Lignende kontorlejemål

Brug for hjælp?keyboard_arrow_downkeyboard_arrow_up
Hvordan bestiller jeg information?
Først skal du udfylde formularen ’få mere information’, med dit navn, firmanavn og telefonnummer samt din e-mail. Du kan også tilføje evt. bemærkninger. Når du har indtastet alle oplysninger trykker du blot på knappen ’få gratis information’. Herefter går der ca. fem minutter før du modtager din ordre.
Hvordan får jeg automatisk tilsendt lejemål, der passer til mine kriterier?
Du kan automatisk få tilsendt lejemål, der passer til dine kriterier ved atoprette en søgeagent. Så får du tilsendt en mail med matchende lejemål så snart de bliver oprettet på Lokalebasen.dk.
Hvordan sletter jeg min søgeagent?
Du kan til en hver tid afmelde din søgeagent. Dette gøres ved at trykke på linket nederst i den mail du har modtaget, hvor der står 'Tryk her for slette denne søgeagent'. Du kan altid oprette en ny søgeagent.
Der er blevet trukket penge på min konto efter en søgning. Hvad gør jeg?
Lokalebasen trækker ALDRIG penge fra lejeres konto. Det er kun udlejere, der betaler, ved anvendelsen af vores service. Vores konkurrenter har en anden forretningsmodel, så tjek evt. om det er et andet firmanavn end Lokalebasen på kontoudtoget. Hvis der fortsat er problemer, så kontakt os da på info@lokalebasen.dk så vi kan løse det
Hvordan får jeg mine lejemål på Lokalebasen.dk?
Først skal du oprette dig som udbyder. Det kan du gøre via følgende link:Oprettelse. Herefter kan du oprette dine lejemål.
Hvad koster det at være udlejer på Lokalebasen.dk?
Du kan vælge imellem to afregningsmodeller:
  • Afregning pr. udlejning Det er gratis at oprette annoncer på Lokalebasen.dk. Du skal kun betale, såfremt at Lokalebasen.dk finder en lejer, der flytter ind i ét af dine lejemål. I så fald koster det 12,5 pct. af første års basisleje uden fradrag af rabatter eller trappeleje.
  • Afregning pr. annonce Lokalebasen.dk tilbyder også, at du kan betale pr. annonce. Der afregnes pr. påbegyndt måned, og prisen for en annonce starter fra 655,- kr. pr. måned ex. moms. Du kan se flere priser i voresprisoversigt.
Hvordan aktiverer jeg et lejemål?
Hvis det er det første lejemål, du har oprettet på Lokalebasen.dk, skal Lokalebasen.dk godkende og aktivere lejemålet. Dit lejemål bliver aktiveret samme dag, som det er blevet lagt op. Har du tidligere oprettet et lejemål, kan du selv logge ind og aktivere lejemålet ved at ændre status til 'aktivt' ud for det enkelte lejemål.
Hvad skal lejen være på mit lejemål?
Det afhænger selvfølgelig meget af placering, størrelse, type og meget mere. Dog kan du, når du logger ind som udbyder, klikke på fanen ”Liggetider / Priser” og få en gennemsnitspris og et overblik over et bestemt type lokale i et bestemt område. Ellers anbefaler vi, at du kontakter en lokal mægler, da Lokalebasen.dk desværre ikke kan rådgive om lejeprisfastsættelse.
< Tilbage